NBA

Με τον Ντουράντ στο Τορόντο οι Γουόριορς

Με τον Ντουράντ στο Τορόντο οι Γουόριορς
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Κέβιν Ντουράντ ακολούθησε τους Γουόριορς στο Τορόντο για τον 5ο αγώνα των Τελικών, που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τρίτης (11/6, 04:00).

Η κατάσταση με τον Κέβιν Ντουράντ και το εάν θα επιστρέψει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των Τελικών του ΝΒΑ εξακολουθεί να είναι ομιχλώδης. Στο Τορόντο, πάντως, θα βρίσκεται για τον 5ο τελικό (11/6, 04:00) και αυτό από μόνο του αφήνει μία χαραμάδα αισιοδοξίας για τους φίλαθλους των "πολεμιστών".

Οι Γουόριορς αναχώρησαν για την πόλη του Καναδά το βράδυ του Σαββάτου και στην αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκε και ο "K.D.". Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρόκειται να παίξει κιόλας στον 5ο αγώνα. Στο Γκόλντεν Στέιτ εξετάζουν την κατάστασή του παιχνίδι με το παιχνίδι και σήμερα θα δοκιμάσει πάλι να προπονηθεί. Το αν θα είναι έτοιμος να επιστρέψει, πάντως, αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε απόψε, κάτι που λογικά θα ανακοινώσει ο Στιβ Κερ στις δηλώσεις που θα κάνει μετά την προπόνηση της ομάδας στην Scotiabank Arena.

Ο Ντουράντ δεν έχει παίξει από τον 5ο αγώνα της σειράς με τους Ρόκετς. Έχασε το έκτο ματς, όλους τους δυτικούς τελικούς και τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια των Τελικών, με τους Γουόριορς να έχουν απολογισμό 6-3 χωρίς αυτόν. Το τελευταίο 24ωρο υπήρξαν φήμες ακόμα και ότι ο 30χρονος σούπερ σταρ έχει χτυπήσει στον αχίλλειο τένοντα, κάτι όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους "Dubs".

Photo credits: AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ