NBA

Με no call κρίθηκε το Πέλικανς - Τζαζ, φωνάζουν στη Νέα Ορλεάνη

Με no call κρίθηκε το Πέλικανς - Τζαζ, φωνάζουν στη Νέα Ορλεάνη

Τρελό φινάλε στον αγώνα των Πέλικανς με τους Τζαζ, με τους πρώτους να φωνάζουν για φάουλ του Γκομπέρ στον Ίνγκραμ στην τελευταία επίθεση, που τους στέρησε την ευκαιρία να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Οι Πέλικανς φωνάζουν και δικαίως. Το φινάλε του αγώνα τους με τους Τζαζ, στην ήττα τους με 126-128 στην έδρα τους, ήταν τουλάχιστον περίεργο, αφού ένα no call των διαιτητών τους στέρησε την δυνατότητα να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Συγκεκριμένα, οι Νιου Ορλίνς είχαν την τελευταία επίθεση έπειτα από ένα άστοχο σουτ του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, με τον Μπράντον Ίνγκραμ να παίρνει τη μπάλα και να διανύει όλο το γήπεδο, πηγαίνοντας μέχρι το λέι-απ, με τον Ρούντι Γκομπέρ να προσπαθεί να τον κόψει, αλλά να του χτυπάει το δεξί χέρι και κατόπιν να υπάρχει και αρκετή επαφή με το σώμα τους, με αποτέλεσμα αμφότεροι να καταλήξουν στο παρκέ. Οι διαιτητές ωστόσο δεν είδαν καμία παράβαση.

Οι Πέλικανς δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους, με τους παίκτες τους να μπαίνουν στο παρκέ και να διαμαρτύρονται στους διαιτητές, οι οποίοι είδαν το ριπλέι. Ενώ όμως εκεί φάνηκε ξεκάθαρα η παράβαση του Γκομπέρ, δεν άλλαξαν την απόφαση, αφού βάσει κανονισμών δεν μπορεί κάποιος να κάνει challenge ένα no call!

Δείτε την φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Πέλικανς:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ