ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Μπάτλερ στην πρεμιέρα οι Τίμπεργουλβς!

Minnesota Timberwolves' Jimmy Butler plays against the Houston Rockets during the first half of Game 4 in an NBA basketball first-round playoff series Monday, April 23, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
AP Photo/Jim Mone AP PHOTO/JIM MONE

Ο Τζίμι Μπάτλερ αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην 12αδα των Γουλβς στην πρεμιέρα της σεζόν κόντρα στους Σπερς, σε ένα ακόμα ενδιαφέρον επεισόδιο στη "σαπουνόπερα" της Μινεσότα.

Η... παράνοια καλά κρατεί στους Γουλβς. Με τις σχέσεις της διοίκησης της ομάδας με τον Τζίμι Μπάτλερ να εξακολουθούν να βρίσκονται σε οριακό σημείο, ο πρόεδρος και προπονητής της ομάδας, Τομ Θίμποντο, δήλωσε ότι ο All Star φόργουορντ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα της σεζόν κόντρα στους Σπερς στις 17 Οκτωβρίου!

" Θέλουν να βγω στο παρκέ και να παίξω όσο καλύτερα μπορώ. Να είστε όλοι σίγουροι ότι είμαι υγιής, μπορώ να παίξω επειδή αγαπάω αυτό που κάνω και θα το κάνω για αυτούς που θα φοράνε την ίδια φανέλα για εμένα" αρκέστηκε να δηλώσει ο ίδιος ο Μπατλερ επί του θέματος, δίνοντας συνέχεια στην... σαπουνόπερα.

Ο Μπάτλερ έχει ζητήσει εδώ και καιρό ανταλλαγή από τους Γουλβς (κατά τον ίδιο το είχε ζητήσει μόλις 4 μέρες μετά το τέλος της σεζόν 2017/18 , ασχέτως αν η είδηση διέρρευσε τον Σεπτέμβριο), με τους Γουλβς ωστόσο να εμφανίζονται μέχρι στιγμής υπερβολικοί στις απαιτήσεις τους προς τις άλλες ομάδες. Όλη αυτή η κωλυσιεργία είχε ως αποτέλεσμα τελικά ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ να επιστρέψει μία μέρα στις προπονήσεις της Μινεσότα και να... τσακωθεί με όλους , σε σημείο που οι Γουλβς ακύρωσαν την προπόνηση της επόμενης ημέρας για να μην υπάρξει νέος πανικός! Όπως φαίνεται βέβαια, αυτό το... σίριαλ θα έχει αρκετά επεισόδια ακόμα.

Την δεδομένη στιγμή οι σχέσεις όλων είναι σε τεντωμένο σχοινί στη Μινεσότα και κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα περιμένουν να δουν τι θα γίνει όταν πατήσουν παρκέ οι παίκτες των Γουλβς για τον αγώνα με τους Σπερς στο Σαν Αντονιο και ακόμα περισσότερο στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Μινεσότα, κόντρα στους Καβαλίερς στις 19 Οκτωβρίου. Εκεί δηλαδή που όλοι αναμένουν τους φίλους των "Λύκων" να γιουχάρουν τον Μπάτλερ, ο οποίος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται, δηλώνοντας: " Ας με γιουχάρουν. Αυτό θα με κάνει να χαμογελάσω ακόμα περισσότερο"! Η συνέχεια, στο παρκέ...

AP Photo/Jim Mone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ