ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάβερικς και Ντόντσιτς έριξαν 50αρα στους Τζαζ!

Dallas Mavericks forward Luka Doncic (77) makes a layup in front of Utah Jazz guard Ricky Rubio (3) and center Rudy Gobert (27) during the first half of an NBA basketball game in Dallas, Wednesday, Nov. 14, 2018. (AP Photo/Michael Ainsworth)
AP Photo/Michael Ainsworth AP PHOTO/MICHAEL AINSWORTH

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο Ντάλας, με τους Μάβερικς να διαλύουν με 118-68 τους Τζαζ! Το επιμέρους σκορ του δευτέρου ημιχρόνου ήταν 60-22!

Οι Μάβερικς στα καλύτερά τους. Σε ένα τρελό παιχνίδι, οι Μαβς διέλυσαν με 118-68 τους Τζαζ, κάνοντάς τους να μοιάζουν με ομάδα της G-League! Αν και είναι πολύ πιθανό ακόμα και ομάδα της G-League να μην έχανε τόσο εύκολα.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με το Ντάλας να προηγείται με 30-24 στην πρώτη περίοδο και 58-46 στην δεύτερη περίοδο. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ήταν σαν ξαφνικά οι Τζαζ να... ξέχασαν το μπάσκετ. Άλλο που δεν ήθελαν οι Μάβερικς, οι οποίοι δεν λυπήθηκαν τους αντιπάλους τους και έφτασαν στην πιο άνετη φετινή τους νίκη, ταπεινώνοντας τους "Μορμόνους", που σίγουρα έχουν θέματα να λύσουν. Εκτός αν νομίζει δηλαδή κάποιος ότι το επιμέρους σκορ 34-9 της τέταρτης περιόδου δεν είναι λόγος ανησυχίας.

Ο Χάρισον Μπαρνς με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μαβς, με τον Τζέι Τζέι Μπαρέα να προσθέτει 14 πόντους και τους Λούκα Ντόντσιτς και Ντουάιτ Πάουελ από 13 πόντους. Για τους Τζαζ, ο Ρίκι Ρούμπιο είχε 11 πόντους και οι Ντόντοβαν Μίτσελ και Ρούντι Γκομπέρ από 10 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Μάβερικς και Ντόντσιτς έριξαν 50αρα στους Τζαζ!
Μάβερικς και Ντόντσιτς έριξαν 50αρα στους Τζαζ!

AP Photo/Michael Ainsworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ