NBA

Μάβερικς: Δύσκολα θα παίξει φέτος ο Πορζίνγκις

Μάβερικς: Δύσκολα θα παίξει φέτος ο Πορζίνγκις
AP Photo/David Zalubowski, File AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI, FILE

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μάρκ Κιούμπαν, δήλωσε ότι πολύ δύσκολα θα πατήσει φέτος παρκέ ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, με το Ντάλας να θέλει να του δώσει χρόνο να αναρρώσει από τον τραυματισμό του.

Οι Μάβερικς έσκασαν την... βόμβα πριν μερικές ημέρες με την απόκτηση του Κρίσταπς Πορζίνγκις με ανταλλαγή , ωστόσο δεν βιάζονται να τον δουν στο παρκέ. Ο λόγος; Κοιτάνε λίγο πιο μακριά από την φετινή σεζον, το τέλος της οποίας πολύ δύσκολα θα τους βρει στα playoffs.

Με τον Λετονό φοργουορντ να αναρρώνει ακόμα από τον σοβαρό περσινό τραυματισμό του (είχε υποστεί ρήξη χιαστού στις 6 Φλεβάρη 2018 σε έναν αγώνα με τους Μπακς), το Ντάλας φαίνεται ότι σκοπεύει να του δώσει όλο τον χρόνο που χρειάζεται για να είναι απολύτως έτοιμος όταν πατήσει παρκέ.

Την αποκάλυψη έκανε ο ιδιοκτήτης των Μαβς, Μαρκ Κιούμπαν, με δηλώσεις του στο ESPN, τονίζοντας ότι το Ντάλας δεν θέλει να ρισκάρει. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ο Πορζίνγκις το καλοκαίρι είναι restricted free agent, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει σενάριο που τον θέλει να αποχωρεί πριν ακόμα φορέσει την φανέλα της ομάδας (!), εκτός αν ο Λετονός υπογράψει απλώς την qualifying offer που θα του γίνει , με το βλέμμα στο καλοκαίρι του 2020.

Όπως και να έχει, από ότι φαίνεται δεν θα δούμε φέτος τον Πορζίνγκις στα παρκέ, εκτός αν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα. Για την ιστορία, με βάση τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις μετά τον περσινό του τραυματισμό, ο Λετονός φοργουορντ θα έπρεπε κανονικά να ετοιμάζεται σιγά-σιγά για την επιστροφή του στα παρκέ.

AP Photo/David Zalubowski, File

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ