NBA

Μάτζικ Τζόνσον: "Οι Λέικερς θα είναι πάντα αφεντικό στο Λος Άντζελες"

Magic Johnson poses in the press room with the lifetime achievement award at the NBA Awards on Monday, June 24, 2019, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Magic Johnson poses in the press room with the lifetime achievement award at the NBA Awards on Monday, June 24, 2019, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP) RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Ο Μάτζικ Τζόνσον πανηγύρισε την νίκη των Νάγκετς επί των Κλίπερς, στο Game 7, λέγοντας ότι οι Λέικερς είναι το αφεντικό της πόλης.

Ιδιαίτερα χαρούμενος με την επικράτηση των Νάγκετς επί των Κλίπερς (104-89) που σήμανε τον αποκλεισμό της ομάδας του Λ.Α ήταν ο Μάτζικ Τζόνσον.

Ο Μάτζικ μάλιστα θέλησε και να πικάρει τους Κλίπερς, ποστάροντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: " Οι Λέικερς πάντα θα είναι το αφεντικό του Λος Άντζελες! Δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό".

Μάλιστα ο θρύλος των Λέικερς, πέρα από τα συγχαρητήρια που έδωσε στην ομάδα του Ντένβερ και στους ιδιοκτήτες της (οικογένεια Κροένκε), εκθίασε την εμφάνιση των Τζαμάλ Μάρεϊ και Νίκολα Γιόκιτς, οι οποίοι ήταν κατά πολύ καλύτεροι από τους Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ, οι οποίοι συνδυαστικά πέτυχαν μόλις 24 πόντους.

Δείτε εδώ το σχετικό tweet:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ