NBA

Μάτζικ Τζόνσον: "Ο Γιάννης θα ήταν σταρ και στην εποχή μου"

Μάτζικ Τζόνσον: "Ο Γιάννης θα ήταν σταρ και στην εποχή μου"
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

O Μάτζικ Τζόνσον κλήθηκε να πει τους 5 παίκτες από το σημερινό ΝΒΑ που πιστεύει ότι θα ήταν σταρ και στα δικά του χρόνια, συμπεριλαμβάνοντας στην λίστα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Μάτζικ Τζόνσον έδωσε ένα ακόμα παράσημο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αρκετά διαφορετικό από τα άλλα, το οποίο όμως έχει την δική του βαρύτητα. Σύμφωνα λοιπόν με τον θρύλο των Λέικερς, ο Γιάννης θα ήταν σταρ και τις δεκαετίες του 80' και του 90'.

Ο Μάτζικ βρέθηκε σε εκπομπή του ESPN με αφορμή το φινάλε του " The Last Dance", με την κουβέντα να πηγαίνει στην συνέχεια σε ένα ευαίσθητο θέμα για τους παλαίμαχους του ΝΒΑ: Ποιοι πέντε παίκτες από το σημερινό ΝΒΑ θα μπορούσαν όχι απλώς να παίξουν την δεκαετία του 80' και του 90' όταν το μπάσκετ ήταν πιο σκληρό αλλά και να είναι σταρ;

Η απάντηση του Μάτζικ τα λέει όλα: " Αυτό είναι εύκολο. Ξεκινάμε με τον ΛεΜπρόν. Μετά χωρίς αμφιβολία τον Ντουράντ, που μπορεί να σκοράρει σε κάθε εποχή. Τον Στεφ Κάρι ο οποίος θα σούταρε όπως τώρα και λατρεύω να τον παρακολουθώ. Και νομίζω ότι θα έπαιρνα ακόμα τον Άντονι Ντέιβις και τον "Greek Freak", οι οποίοι σίγουρα θα μπορούσαν να παίξουν στην δική μου εποχή. Σίγουρα θα μπορούσαν να παίξουν και άλλοι, αλλά αυτούς διαλέγω".

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Michael Dwyer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ