NBA

Μάτζικ Τζόνσον: "Ερχεται ντοκιμαντέρ για τον Κόμπι και μετά για μένα"

Μάτζικ Τζόνσον: "Ερχεται ντοκιμαντέρ για τον Κόμπι και μετά για μένα"
Photo by Chris Pizzello/Invision/AP PHOTO BY CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Ο Μάτζικ Τζόνσον επιβεβαίωσε ότι μετά το "The Last Dance" θα έρθει ντοκιμαντέρ για τον Κόμπι, ενώ πρόσθεσε ότι στην συνέχεια θα πάρει σειρά αυτός!

Το " The Last Dance" φαίνεται ότι άνοιξε τον δρόμο και για άλλα ντοκιμαντέρ. Κι αν την σκυτάλη φαίνεται ότι θα πάρει ο Κόμπι Μπράιαντ - αφού υπάρχει υλικό από την τελευταία σεζόν του - λίγο αργότερα φαίνεται ότι θα ακολουθήσει ο Μάτζικ Τζόνσον!

Ο θρύλος των Λέικερς παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη, όπου αρχικά επιβεβαίωσε τις σκέψεις για το ντοκιμαντέ του Κόμπι, πριν κάνει την έκπληξη και αναφερθεί στο δικό του ντοκιμαντέρ.

" Σίγουρα θα γίνει ντοκικαντέρ για τον Κόμπι" δήλωσε αρχικά ο Μάτζικ, για να προσθέσει: " Ήταν έξυπνος επειδή είχε κάμερα να τον ακολουθεί και να καταγράφει κάθε κίνησή του. Θα δούμε λοιπόν πολλά πράγματα που έγιναν στο παρασκήνιο και θα δούμε πράγματα από την ζωή του Κόμπι με την οικογένειά του".

Κλείνοντας λοιπόν ήταν που ο Μάτζικέκανε τη μεγάλη αποκάλυψη: " Θα έρθει λοιπόν το ντοκιμαντέρ του Κόμπι και μετά θα έρθει το δικό μου! Σε αυτό το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί το μπασκετικό κομμάτι, αλλά και το πώς εξελίχθηκα στην συνέχεια και μπήκα στον κόσμο των επιχειρήσεων. Θα μπουν όλα στο ντοκιμαντέρ, οπότε ανυπομονώ για αυτό".

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ