NBA

Μάτζικ: Ρήξη χιαστού ο Άιζακ

Μάτζικ: Ρήξη χιαστού ο Άιζακ
Kim Klement/Pool Photo via AP KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Σοκ στους Μάτζικ, αφού όπως έγινε γνωστό ο Τζόναθαν Άιζακ υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, μόλις στον δεύτερο αγώνα του μετά την επιστροφή του.

Ο πρώτος (πολύ) σοβαρός τραυματισμός στην "φούσκα" του Ορλάντο είναι γεγονός στο ΝΒΑ. Όπως έγινε γνωστό, ο Τζόναθαν Άιζακ των Μάτζικ υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα να αναμένεται να μείνει για πολύ καιρό εκτός δράσης.

Ο Άιζακ τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στην τέταρτη περίοδο του αγώνα των Μάτζικ με τους Κινγκς ( νίκη με 132-116 για το Ορλάντο), αποχωρώντας με φορείο από το γήπεδο. Ο ίδιος φάνηκε αμέσως να αντιλαμβάνεται ότι έχει γίνει ζημιά, με την κάμερα να τον δείχνει να κλαίει, με τα άσχημα νέα δυστυχώς να επιβεβαιώνονται.

Ο Άιζακ είχε τραυματιστεί στο ίδιο γόνατο την πρωτοχρονιά, γλιτώνοντας τότε τα χειρότερα, χάνοντας 31 αγώνες, με το Ορλάντο να ανακοινώνει τότε ότι θα έχανε το υπόλοιπο της σεζόν. Με την κανονική περίοδο όμως να διακόπτεται λόγω του κορονοϊού και να ξεκινά ξανά τον Ιούλιο, το Ορλάντο αποφάσισε τελικά να του δώσει χρόνο συμμετοχής προκειμένου να είναι έτοιμος για την σεζόν 2020/21. Ο νέος σοβαρός τραυματισμός του ωστόσο έχει ως αποτέλεσμα να απειλείται ανοιχτά πλέον η παρουσία του για την σεζόν 2020/21, αφού πρέπει να θεωρείται δεδομένη η πολύμηνη απουσία.

Την φετινή σεζόν ο 23χρονος Άιζακ είχε 12.1 πόντους, 6.9 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.5 κλεψίματα και 2.4 κοψίματα μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής, κερδίζοντας την φήμη ενός εκ των καλύτερων αμυντικών του ΝΒΑ.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του φόργουορντ των Μάτζικ:

Kim Klement/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ