NBA

Μάτζικ: Δεν μπήκε στη "φούσκα" ο Φουλτζ, θα μεταβεί αργότερα

Μάτζικ: Δεν μπήκε στη "φούσκα" ο Φουλτζ, θα μεταβεί αργότερα
AP Photo/Phelan M. Ebenhack AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Ο Μαρκέλ Φουλτζ δεν μπήκε μαζί με τους συμπαίκτες του στην "φούσκα" στο Ορλάντο, ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα. Δεν θα αγωνιστεί ο Άιζακ στην επανέναρξη.

Οι Μάτζικ ήταν από τις πρώτες ομάδες που μπήκαν στην "φούσκα" στο Ορλάντο, κάτι λογικό αφού στην πόλη είναι η έδρα τους. Ακόμα κι έτσι όμως είχαν μία σημαντική απουσία.

Όπως έγινε γνωστό, δεν συνόδευσε την ομάδα ο βασικός πόιντ γκαρντ των Μάτζικ, Μαρκέλ Φουλτζ. Ο λόγος είναι ότι αντιμετώπιζε ένα προσωπικό πρόβλημα, το οποίο δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό.

Πλέον ο νεαρός γκαρντ θα πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένη διαδικασία για να ενσωματωθεί με την ομάδα του. Αν μεταβεί με αυτοκίνητο ή ιδιωτικό αεροπλάνο θα πρέπει να βρεθεί αρνητικός σε δύο τεστ κορονοϊού πριν του επιτραπεί να βρεθεί με τους συμπαίκτες του, ενώ αν ταξιδέψει με εμπορική πτήση θα πρέπει να υποβληθεί σε τρία τεστ.

Εκτός του Φουλτζ, το Ορλάντο ενημέρωσε ακόμα σχετικά με την κατάσταση του Τζόναθαν Άιζακ. Συγκεκριμένα, οι Μάτζικ ανέφεραν ότι ο ταλαντούχος φόργουορντ θα βρίσκεται με την ομάδα, αλλά δεν θα αγωνιστεί, αφού ακόμα αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο γόνατο.

AP Photo/Phelan M.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ