NBA

Μάτζικ: Αγωνία για Άιζακ, χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε με φορείο

Μάτζικ: Αγωνία για Άιζακ, χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε με φορείο
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Ο Τζόναθαν Άιζακ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στο ξεκίνημα του αγώνα των Μάτζικ με τους Γουίζαρντς και αποχώρησε με φορείο, με το Ορλάντο να ανησυχεί ότι ίσως έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Οι Μάτζικ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Ένα από τα μεγαλύτερα πρόσπεκτ τους, αν όχι το μεγαλύτερο, ο Τζόναθαν Άιζακ (22 χρονών, 2.11 μέτρα), τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα με τους Γουίζαρντς ( νίκη με 122-101) και αποχώρησε με φορείο, με όλους να ελπίζουν ότι απέφυγε τα χειρότερα.

Ο Άιζακ τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του σε ένα αιφνιδιασμό, όταν το αριστερό του πόδι μπλέχτηκε με αυτό του Μπράντλεϊ Μπιλ, με αποτέλεσμα να κάνει υπερέκταση το αριστερό του γόνατο. Αμέσως ο τριτοετής φόργουορντ έπεσε στο παρκέ και έπιασε το γόνατό του, σφαδάζοντας από τον πόνο, "παγώνοντας" τους πάντες, πριν αποχωρήσει με φορείο.

Η σοβαρότητα του τραυματισμού του Άιζακ δεν είναι ακόμα γνωστή, με τον ίδιο να εμφανίζεται ανακουφισμένος μετά το παιχνίδι, δηλώνοντας ότι " δεν έχω τραυματιστεί ποτέ στο παρελθόν στο γόνατό μου. Μόλις χτύπησα, σκέφτηκα το χειρότερο. Ότι τελείωσε η σεζόν. Όσο ήμουν κάτω στο παρκέ ωστόσο το πόδι μου αισθανόταν καλύτερα και ό,τι όλα θα πάνε καλά". Ο Άιζακ θα υποβληθεί σε μαγνητική για να γίνει γνωστή η έκταση του τραυματισμού του.

Την φετινή σεζόν ο τριτοετής σμολ φόργουορντ έχει την δική του αγωνιστική έκρηξη, αφού έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του ΝΒΑ, αριθμώντας 12.3 πόντους, 7.1 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 2.5 κοψίματα μέσο όρο σε 30.5 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το VIDEO του τραυματισμού του Άιζακ και την αποχώρησή του με φορείο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρή εικόνα:

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ