NBA

Μαρκ Γκασόλ: "Θέλω να παίξω πάλι για την Τζιρόνα"

Toronto Raptors' Marc Gasol plays during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Sunday, Dec. 8, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Toronto Raptors' Marc Gasol plays during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Sunday, Dec. 8, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP PHOTO/MATT SLOCUM

Το σύνθημα για παραμονή στο σπίτι λόγω της έξαρσης του κορονοϊού έδωσε ο Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στη Τζιρόνα.

Ο Μαρκ Γκασόλ παραμένει ένας από τους πλέον αξιόπιστους ψηλούς του ΝΒΑ, δεδομένου όμως ότι σιγά σιγά η... κλεψύδρα αδειάζει, σκέφτεται τα τελευταία βήματα της καριέρας του. Βήματα τα οποία θέλει να κάνει σε γνώριμα -για εκείνον- μέρη. Ο σέντερ των Τορόντο Ράπτορς μίλησε αρχικά για την προσπάθεια που πρέπει να κάνουν όλοι απέναντι στον κορονοϊό, ενώ εν συνεχεία αναφέρθηκε στην επιθυμία του να γράψει τον επίλογο της καριέρας του στην Τζιρόνα, ομάδα στην οποία έφτιαξε το όνομά του.

"Είναι μία δύσκολη κατάσταση αυτή η οποία βιώνουμε λόγω του κορονοϊού, ωστόσο πρέπει να κάνουμε υπομονή και να μείνουμε σπίτι. Πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τα μέτρα που συστήνουν οι ειδικοί, περιμένοντας ν' απολαύσουμε ξανά το μπάσκετ", σχολίασε ο Ισπανός σέντερ των Ράπτορς και πρόσθεσε: "Στο Τορόντο κυκλοφορούν λίγοι άνθρωποι στο δρόμο. Όταν σταμάτησε το ΝΒΑ, τόσο στον Καναδά όσο και στις ΗΠΑ κατάλαβαν ότι πρόβλημα ήταν σοβαρό". Ο Μαρκ Γκασόλ ρωτήθηκε για το αν επιθυμεί ν’ αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο λέγοντας ότι "οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μια μοναδική εμπειρία, κάτι πολύ όμορφο που κάθε αθλητής θέλει να ζήσει".

Όσο για την ομάδα στην οποία θέλει να τερματίσει την καριέρα του, ο Ισπανός σέντερ ήταν ξεκάθαρος καθώς τόνισε: "Η Τζιρόνα είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για μένα. Πάντα είχα ισχυρούς δεσμούς με την πόλη. Θυμάμαι πολύ την περίοδο που αγωνίστηκα εκεί και θα ήμουν ευτυχισμένος ν’ αγωνιστώ ξανά στο Palau Girona-Fontajau".

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ