NBA

Μάρεϊ: "Οι Λέικερς μιλάνε με τους διαιτητές σε κάθε σφύριγμα"

Μάρεϊ: "Οι Λέικερς μιλάνε με τους διαιτητές σε κάθε σφύριγμα"
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ κλήθηκε να σχολιάσει την διαιτησία του Game 1 με τους Λέικερς και... έσφαξε με το γάντι τους διαιτητές, πετώντας τα καρφιά τους για τους Λέικερς.

Οι Λέικερς επιβλήθηκαν εύκολα με 126-114 των Νάγκετς στο Game 1 των τελικών της Δύσης. Μετά τον αγώνα ωστόσο υπήρχε ένα νούμερο που έκανε εντύπωση: Οι Λέικερς εκτέλεσαν 24 βολές... στην δεύτερη περίοδο.

Σε ένα σίγουρα ενδιαφέρον στατιστικό, οι Νάγκετς χρεώθηκαν με 16 φάουλ στην δεύτερη περίοδο (!), με την τριάδα των Γιόκιτς, Μάρεϊ, Μίλσαπ να έχει από τρία φάουλ και τον Σέρβο να χρεώνεται σε συνεχόμενες φάσεις με επιθετικό φάουλ όταν έστηνε σκριν. Ο Τζαμάλ Μάρεί κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το γεγονός και ήταν όσο πιο διπλωματικός μπορούσε, χωρίς ωστόσο να παραβλέψει να πετάξει και τα καρφιά του.

"Απλώς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε. Είναι δύσκολο, επειδή (σ.σ οι Λέικερς) μιλάνε σε κάθε σφύριγμα με τους διαιτητές και κάνουν ολόκληρη κουβέντα, προσπαθώντας να χειραγωγήσουν την κατάσταση, αλλά δεν γίνεται να ανησυχούμε για αυτό" δήλωσε αρχικά ο Καναδός γκαρντ, για να προσθέσει:

"Ξέρουμε τι θα γίνει. Ξέρουμε ότι είμαστε η νεότερη ομάδα. Απλώς θα παίξουμε. Θα βρούμε έναν τρόπο και δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε εύκολα". Στην συνέχεια πάντως ο Μάρεϊ ήταν ακόμα πιο σαφής όταν ρωτήθηκε για το τί έφταιξε και οι Λέικερς έτρεξαν επιμέρους σκορ 17-1 στην δεύτερη περίοδο : "Αν παρακολουθήσατε το παιχνίδι, ξέρετε τι έγινε".

Κλείνοντας πάντως ο Μάρεϊ ήταν πιο συγκαταβατικός: " Τα σφυρίγματα δεν θα πάνε πάντα όπως θες και δεν γίνεται να παραπονιέσαι για αυτό. Προσπάθησα να το μάθω αυτό όταν ήμουν νεαρός, πρέπει απλώς να ζήσεις με αυτά.

Οι διαιτητές δεν προσπαθούν να πάρουν λάθος απόφαση. Είναι έξω και κάνουν την δουλειά τους. Δεν πρόκειται να ρίξω το φταίξιμο στους διαιτητές. Δεν κάνω αυτό. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να κερδίσουμε τον σεβασμό τους".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ