NBA

Μάρει: "Νιώθουμε ότι έπρεπε να είμαστε μπροστά με 2-1"

Μάρει: "Νιώθουμε ότι έπρεπε να είμαστε μπροστά με 2-1"
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ δήλωσε μετά τη νίκη των Νάγκετς επί των Λέικερς στο Game 3 των Τελικών Δύσης ότι είναι η ομάδα του αυτή που έπρεπε να προηγείται στην σειρά.

Οι Νάγκετς ήταν μεγάλοι νικητές του Game 3 των Τελικών Δύσης, καθώς υπέταξαν τους Λέικερς με 114-106. Παρά τη νίκη ωστόσο, φαίνεται ότι ακόμα "τρώει" τους πάντες ο τρόπος που ηττήθηκαν στο Game 2 λόγω του buzzer-beater του Ντέιβις, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του Τζαμάλ Μάρεϊ.

Ο 22χρονος γκαρντ, ο οποίος στο τέλος βγήκε μπροστά σημειώνοντας μεγάλα σουτ, δεν μπορούσε να κρύψει την πίκρα του για τον τρόπο που χάθηκε το Game 2: "Είχαμε στα χέρια μας το Game 2. Παίξαμε εξαιρετικά, τότε αλλά κάναμε κάποια λάθη που μας πλήγωσαν.

Νιώθω ότι θα έπρεπε να είμαστε μπροστά με 2-1, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά πλέον εστιάζουμε στο Game 4”.

Ο Μάικ Μαλόουν από την πλευρά του πάντως προτίμησε να εστιάσει στο Game 3 και την απόδοση του Μάρεϊ: “Τώρα κάθε βράδυ ξέρω τι να περιμένω από τον Τζαμάλ (Μάρεϊ). Πέρυσι, ξέραμε τι παίρναμε από τον Νίκολα (Γιόκιτς), αλλά και πως θα μπορούσε να παίζει ο Τζαμάλ. Πλέον τα πράγματα δεν είναι έτσι. Έχουμε δύο σούπερ σταρ στη ομάδα τον Νίκολα και τον Τζαμάλ”.

Κλείνοντας, ο τεχνικός των Νάγκετς είπε για την αντίδραση της ομάδας του στο Game 3: “Δεν είχα καμία αμφιβολία για το πώς θα συμπεριφερθούμε σήμερα. Ο λόγος που δεν είχα αμφιβολία είναι επειδή έχουμε κερδίσει κερδίσαμε έξι διαδοχικά παιχνίδια αποκλεισμού.

Όλοι περιμένουν από εμάς να ‘μαζέψουμε τα πράγματα μας και να φύγουμε’, αλλά δεν είμαστε έτοιμοι να φύγουμε. Για κάποιο λόγο, μας αρέσει η φούσκα”.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ