NBA

Μαλόουν: "Τι άλλο να ζητήσω από αυτή την ομάδα;"

Denver Nuggets head coach Michael Malone during the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the LA Clippers, Tuesday, Sept. 15, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Denver Nuggets head coach Michael Malone during the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the LA Clippers, Tuesday, Sept. 15, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Μάικ Μαλόουν αποθέωσε τους παίκτες των Νάγκετς μετά τον αποκλεισμό από τους Λέικερς, λέγοντας ότι τα έδωσαν όλα.

Στεναχώρια και περηφάνια. Αυτά ήταν τα συναισθήματα στο στρατόπεδο των Νάγκετς μετά τον αποκλεισμό από τους Λέικερς έπειτα από την ήττα τους με 117-107 στο Game 5.

Οι Νάγκετς πήγαν κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, επέστρεψαν σε δύο σειρές από το 3-1 (κόντρα σε Τζαζ και Κλίπερς) και ζόρισαν τους Λέικερς. Απολύτως λογικά, ο τεχνικός της ομάδας, Μάικ Μαλόουν, δήλωσε περήφανος για την ομάδα του.

"Τι άλλο να ζητήσω από την ομάδα μου; Περισσότερη δέσμευση ή θυσίες;" αναρωτήθηκε ο τεχνικός των Νάγκετς μετά το παιχνίδι, προσθέτοντας: " Περάσαμε πολλά τις τελευταίες 82 ημέρες, η ιστορία που γράψαμε, οι δυσκολίες που περάσαμε και δεν τα παρατήσαμε.

Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος για τους παίκτες μου. Το μήνυμά που θέλω να τους δώσω είναι να θυμούνται αυτό το συναίσθημα. Όλες οι μεγάλες ομάδες και οι πρωταθλήτριες πρέπει να βιώσουν τον πόνο της ήττας".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ