NBA

Μαλόουν: "Δεύτερο σερί παιχνίδι που οι Τζαζ μάς κλώτσησαν τον κ...ο"

Μαλόουν: "Δεύτερο σερί παιχνίδι που οι Τζαζ μάς κλώτσησαν τον κ...ο"
AP Photo/Ashley Landis, Pool AP PHOTO/ASHLEY LANDIS, POOL

Ο τεχνικός των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, ήταν εμφανώς εκνευρισμένος μετά την βαριά ήττα από τους Τζαζ στο Game 3, δηλώνοντας πως η Γιούτα απλώς κυριάρχησε στο παρκέ.

Οι Νάγκετς είδαν τους Τζαζ να τους κάνουν ρεζίλι για δεύτερο σερί παιχνίδι, διαλύοντάς τους με 124-87 στο Game της σειράς και να παίρνουν προβάδισμα με 2-1. Ξέρουν ότι πρέπει να αλλάξουν κάτι και ο πρώτος που το αναγνωρίζει αυτό είναι ο Μάικ Μαλόουν, ο οποίος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του μετά το παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Ντένβερ ήταν εμφανώς εκνευρισμένος στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ, δηλώνοντας σχετικά: " Αν ψάξουμε πιο βαθιά, θα δούμε ότι απλώς τα παρατάμε πολύ εύκολα. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο δυνατοί πνευματικά".

Στην συνέχεια ο Μαλόουν εξακολούθησε να μιλάει στο ίδιο ύφος: " Κανείς από εμάς δεν είναι καλός. Εγώ δεν κοουτσάρω αρκετά καλά. Δεν παίζουμε αρκετά καλά και αυτό πρέπει να αλλάξει στο Game 4, επειδή αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι που μας κλώτσησαν τον κ...ο".

Κλείνοντας ο Μαλόουν τόνισε: " Το παιχνίδι τελείωσε στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Ό,τι ακολούθησε από εκεί και πέρα ήταν απλώς σαν στόλισμα βιτρίνας".

AP Photo/Ashley Landis, Pool

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ