NBA

ΜακΜίλαν εναντίον διαιτητών: "Είναι γελοίο ότι οι Χιτ εκτέλεσαν 52 βολές"

ΜακΜίλαν εναντίον διαιτητών: "Είναι γελοίο ότι οι Χιτ εκτέλεσαν 52 βολές"
Kim Klement/Pool Photo via AP KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Ο προπονητής των Πέισερς, Νέιτ ΜακΜίλαν, ξέσπασε εναντίον των διαιτητών μετά το Game 3 με τους Χιτ επειδή το Μαϊάμι εκτέλεσε 52 βολές έναντι 28 της ομάδας του, χαρακτηρίζοντας αυτό το γεγονός "γελοίο".

Είναι μάλλον ασφαλές να υποστηρίξει κάποιος ότι ο Νέιτ ΜακΜίλαν ήταν εκνευρισμένος με τους διαιτητές μετά την ήττα των Πέισερς από τους Χιτ στο Game 3 με 115-124, που έφερε την Ιντιανα πίσω στην σειρά με 0-3 νίκες. Όπως και ότι κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να πληρώσει πρόστιμο για αυτά που είπε μετά τον αγώνα.

Ο τεχνικός των Πέισερς μίλησε στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα και κοιτάζοντας την στατιστική του αγώνα έδειξε εμφανώς εκνευρισμένος με την διαφορά στις βολές των δύο ομάδων, αφού το Μαϊάμι εκτέλεσε 52 (20 είχε μόνο ο Μπάτλερ) έναντι 28 της Ιντιάνα.

" Δε μπορώ να το εξηγήσω" δήλωσε αρχικά ο ΜακΜίλαν, πριν ξεσπάσει στην συνέχεια: " Εννοώ, 52 βολές, είναι γελοίο. Είχαν 24 στο πρώτο ημίχρονο, ο Μπάτλερ εκτέλεσε 20... έχουμε playoffs και πίστευα ότι κάποια σφυρίγματα ήταν κάπως... δε μπορώ να το εξηγήσω".

Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία του ESPN, η διαφορά στις εύστοχες βολές των Χιτ σε σχέση με τα εύστοχα σουτ τους (43 βολές έναντι 34) είναι η μεγαλύτερη την φετινή σεζόν, ενώ οι 52 εκτελεσμένες βολές είναι η 6η μεγαλύτερη επίδοση από το 2000 κι έπειτα σε παιχνίδι playoffs που κρίθηκε στην κανονική διάρκεια. Η διαφορά ωστόσο είναι ότι οι πέντε επιδόσεις που βρίσκονται από πάνω έγιναν σε παιχνίδια που ακολουθήθηκε η λογική του "Hack-a-Shaq", όπου οι αντίπαλες ομάδες έκαναν επίτηδες φάουλ σε παίκτη με άσχημο ποσοστό στις βολές (Ντουάιτ Χάουαρντ, ΝτιΆντρε Τζόρνταν, Μπεν Γουάλας, Σακίλ Ο'Νιλ).

Kim Klement/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ