NBA

ΜακΚόλουμ: Αγωνίζεται με κάταγμα σε σπόνδυλο στη μέση

ΜακΚόλουμ: Αγωνίζεται με κάταγμα σε σπόνδυλο στη μέση
Kim Klement/Pool Photo via AP KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ στους τελευταίους τρεις αγώνες των Μπλέιζερς αγωνίζεται με κάταγμα σε σπόνδυλο στην οσφυϊκή μοίρα.

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ είναι σκληρός. Πόσο σκληρός; Τόσο που σύμφωνα με το "nbcsports.com" στους τελευταίους τρεις αγώνες των Μπλέιζερς αγωνίζεται έχοντας υποστεί κάταγμα σε σπόνδυλο στη μέση του!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ΜακΚόλουμ έχει υποστεί εγκάρσιο κάταγμα στον σπόνδυλο L3 της οσφυϊκής μοίρας, το οποίο πιθανότατα προκλήθηκε από κάποια πτώση του σταρ των Μπλέιζερς. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο είναι σαφές πως ο ταλαντούχος γκαρντ έχει σοβαρό πρόβλημα.

Την φετινή σεζόν ο ΜακΚόλουμ έχει 22.2 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ μέσο όρο με 45.1% στα σουτ και 38.3% στα τρίποντα. Στους τελευταίους έξι αγώνες του ωστόσο έχει μόλις 17.2 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ μέσο όρο με 38.2% στα σουτ και 40.5% στα τρίποντα, σε μία ένδειξη ότι το παιχνίδι του έχει επηρεαστεί από τον τραυματισμό του, έστω και αν ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη των Μπλέιζερς με 134-131 επί των Μάβερικς με 2 βολές στο φινάλε.

Kim Klement/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ