NBA

Μαϊάμι Χιτ: Η 37άρα του Τάιλερ Χίροου στο Game 4

Miami Heat guard Tyler Herro (14) celebrates a basket against the Boston Celtics late in the second half of Game 4 of an NBA basketball Eastern Conference final, Wednesday, Sept. 23, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Miami Heat guard Tyler Herro (14) celebrates a basket against the Boston Celtics late in the second half of Game 4 of an NBA basketball Eastern Conference final, Wednesday, Sept. 23, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Τάιλερ Χίροου ήταν ο βασικότερος λόγος για τον οποίο οι Μαϊάμι Χιτ κέρδισαν το Game 4 (112-109) της σειράς με τους Μπόστον Σέλτικς. Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές του.

Οι Μαϊάμι Χιτ έκαναν το τρίτο από τα τέσσερα βήματα που απαιτούνται για την πρόκριση στους Τελικούς του ΝΒΑ. Σε ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι, βρήκαν τον τρόπο να ξεφύγουν με +9 στα 56.2'' για το τέλος και έμειναν, εν τέλει, σε θέση οδηγού μέχρι το φινάλε παρά την εντυπωσιακή αντεπίθεση των Μπόστον Σέλτικς.

Για να φτάσουν στην τελική επικράτηση (112-109) χρειάστηκαν το career high του Τάιλερ Χίροου. Ο 20χρονος γκαρντ ήρθε από τον πάγκο και έκανε το μεγαλύτερο παιχνίδι της καριέρας του, μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της post season στην ιστορία. Παρά την έλλειψη εμπειρίας, είχε την ψυχραιμία και την οξυδέρκεια να διαβάσει την αντίπαλη άμυνα και να την πληγώσει ξανά και ξανά.

Στα 35'42'' που έμεινε στο παρκέ, είχε 37 πόντους με 9/11 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

AP Photo/Mark J. Terrill

Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές του MVP των Μαϊάμι Χιτ από το Game 4:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ