NBA

Λου Γουίλιαμς: Πιο παραγωγικός "παγκίτης" όλων των εποχών!

Λου Γουίλιαμς: Πιο παραγωγικός "παγκίτης" όλων των εποχών!
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Λου Γουίλιαμς έγραψε ιστορία με τους 34 πόντους που σημείωσε κόντρα στους Σέλτικς, καθώς ξεπέρασε τον Ντελ Κάρι στην λίστα με τους περισσότερους πόντους που έχει σημειώσει ένας παίκτης ερχόμενος από τον πάγκο!

Ο Λου Γουίλιαμς έχει στα χέρια του δύο βραβεία "Καλύτερου έκτου παίκτη" και ενδεχομένως φέτος να κατακτήσει το τρίτο. Στη νίκη των Κλίπερς με 140-115 επί των Σέλτικς πρόσθεσε ακόμα ένα επίτευγμα στο βιογράφικό του, επιβεβαιώνοντας ότι είναι από τους καλύτερους αναπληρωματικούς στην ιστορία του ΝΒΑ: Ανέβηκε στην πρώτη θέση της λίστας των πόντων που έχει σημειώσει ένας παίκτης ερχόμενος από τον πάγκο!

Ο Γουίλιαμς ξεκίνησε τον αγώνα ξέροντας ότι χρειαζόταν 28 πόντους για να ξεπεράσει τον Ντελ Κάρι (πατέρα του Στεφ Κάρι) στην λίστα, με τον παλαίμαχο γκαρντ να έχει ολοκληρώσει την καριέρα του έχοντας 11.147 πόντους ως "παγκίτης". Το τέλος του αγώνα τον βρήκε να έχει σημειώσει 34 πόντους και να βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας! Το ιστορικό καλάθι, δε, το σημείωσε στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου με ένα λέι-απ:

Την φετινή σεζόν έχει 20.2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ μέσο όρο σε 26.6 λεπτά συμμετοχής σε 62 αγώνες, όλους ως αναπληρωματικός. Συνολικά στην καριέρα του έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 13.071 πόντους, με 11.154 από αυτούς να τους έχει σημειώσει ως αναπληρωματικός.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές του Γουίλιαμς από τον αγώνα με τους Σέλτικς:

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ