NBA

Λου Γουίλιαμς: Έφυγε από το Ορλάντο και πήγε σε strip club

Los Angeles Clippers' Lou Williams (23) drives toward the basket against the Houston Rockets during the first half of an NBA basketball game Thursday, March 5, 2020, in Houston. (AP Photo/David J. Phillip)
Los Angeles Clippers' Lou Williams (23) drives toward the basket against the Houston Rockets during the first half of an NBA basketball game Thursday, March 5, 2020, in Houston. (AP Photo/David J. Phillip) AP

Ο γκαρντ των Κλίπερς, Λου Γουίλιαμς, ο οποίος είχε πάρει άδεια για να φύγει από τη "φούσκα" βρέθηκε να διασκεδάζει σε strip club στην Ατλάντα και κινδυνεύει με τιμωρία από το ΝΒΑ.

Επιεικώς επιπόλαιη συμπεριφορά επέδειξε ο γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Λου Ουίλιαμς, ο οποίος πήρε άδεια για να φύγει από το Ορλάντο, προκειμένου να διευθετήσει ένα προσωπικό του πρόβλημα, βρέθηκε ωστόσο να διασκεδάζει σε ένα strip club στην Ατλάντα.

Όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό το ΝΒΑ δεν έχασε χρόνο ξεκινώντας έρευνα για το περιστατικό, που δεδομένων των συνθηκών και του πρωτόκολλου υγείας που ισχύει στη "φούσκα", είναι πολύ σοβαρό. Οι παίκτες που φεύγουν με άδεια από το Ορλάντο δεν επιτρέπεται να δίνουν το παρών σε χώρους όπου υπάρχει ένας αρκετά σημαντικός αριθμος ανθρώπων και επιπρόσθετα είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν για... κάθε τους κίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ουίλιαμς φωτογραφήθηκε στο strip club από τον ράπερ, Τζακ Χάρλοου, ο οποίος έκανε και σχετικό ποστάρισμα στο Instagram. Αργότερα έσβησε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ενώ από την πλευρά του τόνισε πως επρόκειτο για μια παλιά φωτογραφία του ιδίου με τον γκαρντ των Κλίπερς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ