NBA

Λος Άντζελες Λέικερς: "Απαγορευτικό" για τον Λάιονελ Χόλινς στο Ορλάντο

Brooklyn Nets head coach Lionel Hollins puts his hand to his ear in the second half of an NBA basketball game, Monday, Jan. 4, 2016, in New York. The Celtics defeated the Nets 103-94. (AP Photo/Kathy Willens)
Brooklyn Nets head coach Lionel Hollins puts his hand to his ear in the second half of an NBA basketball game, Monday, Jan. 4, 2016, in New York. The Celtics defeated the Nets 103-94. (AP Photo/Kathy Willens) AP PHOTO/KATHY WILLENS

Ο Λάιονελ Χόλινς δεν θα ταξιδέψει στο Ορλάντο για το φινάλε της σεζόν στο ΝΒΑ, αφού μπήκε... απαγορευτικό για προληπτικούς λόγους, δεδομένου ότι θεωρείται ευπαθής ομάδα.

Οι ομάδες του ΝΒΑ προετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή στην δράση, στο τέλος του μήνα στη Disney World. Η κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό όμως συνεπάγεται πως κάποιες εξ αυτών ενδεχομένως να παρουσιαστούν με απουσίες, είτε εντός είτε εκτός παρκέ. Οι Λος Άντζελες Λέικερς υπάγονται σε αυτό το γκρουπ ομάδων, δεδομένου ότι ο εκ των βοηθών προπονητών δεν πρόκειται να ταξιδέψει με την αποστολή.

Ο λόγος για τον Λάιονελ Χόλινς, για τον οποίο προέκυψε... απαγορευτικό παρουσίας στο Ορλάντο επειδή ο 66χρονος τεχνικός θεωρείται ευπαθής ομάδα. Το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθήσει το ΝΒΑ σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι αυστηρό, κι ο Άνταμ Σίλβερ επ' ουδενί δεν θέλει να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία οποιουδήποτε εμπλεκόμενου.

Οι παίκτες μπορεί να είναι πιο... απλές περιπτώσεις, για τους προπονητές όμως (ειδικά αυτούς που είναι μεγαλύτεροι ηλικιακά) τα πράγματα είναι πιο σύνθετα.

AP Photo/Kathy Willens

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ