NBA

Λος Άντζελες Κλίπερς: Νέα εξαιρετική κίνηση με τον Ρέτζι Τζάκσον

Λος Άντζελες Κλίπερς: Νέα εξαιρετική κίνηση με τον Ρέτζι Τζάκσον
AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Όλα για το πρωτάθλημα φωνάζουν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, που ετοιμάζονται να βάλουν στη σύνθεσή τους και τον Ρέτζι Τζάκσον. Αποδεσμεύεται από τους Ντιτρόιτ Πίστονς ο 29χρονος γκαρντ.

Παρελθόν θα αποτελέσει από τους Πίστονς ο Ρέτζι Τζάκσον, που αναμένεται να υπογράψει έως το τέλος της σεζόν στους Κλίπερς για να τους βοηθήσει να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ θα ήταν free agent το καλοκαίρι του 2020, οπότε οι Πίστονς (που δεν κατάφεραν να τον ανταλλάξουν πριν από την Trade Deadline) δεν χάνουν το παραμικρό αφήνοντάς τον ελεύθερο. Οι Κλίπερς έβαλαν έναν πολύ καλό άσσο στη σύνθεσή τους, καθώς ο Τζάκσον θα χρησιμοποιηθεί ως back up του Πάτρικ Μπέβερλι για να δώσει λύσεις στον τομέα του σκοραρίσματος.

Σε εννέα σεζόν στο ΝΒΑ ο Τζάκσον έχει 12.9 πόντους, τρία ριμπάουντ και 4.4 ασίστ ανά 25.3 λεπτά συμμετοχής σε σύνολο 544 αγώνων, ενώ φέτος μετράει 14.9 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 5.1 τελικές πάσες σε μόλις 14 ματς. Υπενθυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες οι Κλίπερς απέκτησαν και τον Μάρκους Μόρις από τους Νιου Γιορκ Νικς .

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ