Λόνζο Μπολ: "Εμαθα ότι έγινα ανταλλαγή μέσω twitter"

AP Photo/Rick Bowmer

Ο Λόνζο Μπολ αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως έμαθε ότι παραχωρήθηκε με ανταλλαγή στους Πέλικανς μέσω... twitter.

Ολοι όσοι ασχολούνται με το ΝΒΑ ήξεραν ότι κάποια στιγμή ο Άντονι Ντέιβις θα πήγαινε από τους Πέλικανς στους Λέικερς μέσω ανταλλαγής. Ο Λόνζο Μπολ το ήξερε και αυτός, όπως γνώριζε και ότι θα ήταν μέσα στα ανταλλάγματα. Αυτό που δεν ήξερε ήταν το πότε θα συνέβαινε αυτό. Η απορία του λύθηκε στις 16 Ιουνιου. Απλώς όχι με τον πατροπαράδοτο τρόπο.

Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι οι ομάδες πρέπει να ενημερώνουν τους παίκτες όταν γίνονται ανταλλαγή. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν τηρείται ιδιαίτερα συχνά και ο Λόνζο Μπολ το έμαθε αυτό, αφού - όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του - έμαθε ότι παραχωρήθηκε με ανταλλαγή μέσω... twitter.

"Το έμαθα μέσω twitter. Ήμουν στο αμάξι επειδή μόλις είχα φύγει από το σπίτι του παππού μου και κάποιος μου είπε να δω το twitter"! δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπολ για να συμπληρώσει: "Δεν ξέρω πώς το μαθαίνει συνήθως ένας παίκτης, αλλά εγώ το έμαθα μέσω twitter. Είμαι πάντως ενθουσιασμένος για ένα νέο ξεκίνημα. Δεν είμαι οργισμένος. Ήξερα ότι θα γίνει η ανταλλαγή και ότι ήταν διαθέσιμος ο Άντονι Ντέιβις, με τις συζητήσεις να κρατάνε καιρό. Οι Λέικερς έπρεπε να κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνουν για να αποκτήσουν έναν σούπερ σταρ".

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Rick Bowmer

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS