NBA

Λόνζο Μπολ: Εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες

Λόνζο Μπολ: Εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Ο τραυματισμός του Λόνζο Μπολ στον αριστερό αστράγαλο αποδείχθηκε τελικά αρκετά σοβαρός, με τον νεαρό γκαρντ να αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες!

Οι Λέικερς θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Λόνζο Μπολ για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες. Φρόντισαν οι ίδιοι να γνωστοποιήσουν το γεγονός με ανακοίνωσή τους, αποκαλύπτοντας την σοβαρότητα του τραυματισμού του δευτεροετή γκαρντ.

Ο Μπολ, ο οποίος γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο στον τελευταίο αγώνα των Λέικερς με αντιπάλους τους Ρόκετς , υπέστη διάστρεμμα τρίτου βαθμού και, με βάση το χρονοδιάγραμμα που του δόθηκε, αναμένεται να ενισχύει ξανά τους Λέικερς μετά την διακοπή για το All Star Game.

Ο τραυματισμός του Μπολ ήρθε για τους Λέικερς πάνω που ετοιμαζόντουσαν να χαμογελάσουν στο άκουσμα των νέων ότι η επιστροφή του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Ρατζόν Ρόντο στην δράση αναμένεται να συμβεί σύντομα. Στο διάστημα της απουσίας του Μπολ το κενό του στο ρόστερ αναμένεται να καλυφθεί από τον Άλεξ Καρούζο, ο οποίος αγωνίζεται στους Σάουθ Μπέι Λέικερς, θυγατρική ομάδα του συλλόγου στην G-League.

Την φετινή σεζόν ο Μπολ έχει 9.9 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ και 1.5 κλεψίματα μέσο όρο σε 30.3 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Rick Bowmer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ