Λίλαρντ: "Θέλω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ έγινε ο δεύτερος σταρ του ΝΒΑ μετά τον Στεφ Κάρι που δήλωσε ότι θέλει να ενισχύσει τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Μετά τα δεκάδες "ΟΧΙ" των σταρ του ΝΒΑ να ενισχύσουν τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, έχουν αρχίσει οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020! Μετά λοιπόν τον Στεφ Κάρι, άλλος ένας All Star παίκτης δήλωσε ότι θέλει να αγωνιστεί στο Τόκιο: Ο Ντάμιαν Λίλαρντ.

Ο ηγέτης των Μπλέιζερς παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Αυστραλίας, απαντώντας έπειτα από σχετική ερώτηση με το αν επιθυμεί να ενισχύσει τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Σκοπεύω να είμαι μέρος όλου αυτού ναι. Θέλω να παίξω. Σίγουρα θέλω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο".

Από εδώ και πέρα βέβαια θα έχει πλέον ενδιαφέρον η αντίδραση της USA Basketball σε αυτές τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, ειδικά μετά τις προ ημερών δηλώσεις του Εκτελεστικού της Διευθυντή, Τζέρι Κολάντζελο, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως στην αμερικανική Ομοσπονδία δεν θα σκεφτούν μόνο ποιος θέλουν, αλλά και ποιους... δεν θέλουν.

AP Photo/John Leyba

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS