NBA

Λίλαρντ: "Θα παίξω στο Game 3"

Λίλαρντ: "Θα παίξω στο Game 3"
Kevin C. Cox/Pool Photo via AP KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ξεκαθάρισε ότι παρά τον τραυματισμό του στο δάκτυλο του αριστερού χεριού (εξάρθρωση) θα παίξει κανονικά στο Game 3 της σειράς με τους Λέικερς.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ τρόμαξε τους πάντες στο Πόρτλαντ όταν αποχώρησε από το Game 2 με τους Λέικερς με εξάρθρωση στον δείκτη του αριστερού του χεριού στην ήττα των Μπλέιζερς με 88-111. Για τον ίδιο ωστόσο δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης αν θα αγωνιστεί στο Game 3.

Ο σταρ των Μπλέιζερς μίλησε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας ότι πονάει, ωστόσο θεωρεί δεδομένο ότι θα αγωνιστεί.

" Αυτή τη στιγμή το δάκτυλό μου είναι πρησμένο και λίγο ευαίσθητο όταν το ακουμπάω. Αισθάνομαι λίγο άβολα, είναι η πρώτη φορά που παθαίνω έναν τέτοιο τραυματισμό" δήλωσε αρχικά ο Λίλαρντ, για να προσθέσει στην συνέχεια σε ερώτηση για το αν θα αγωνιστεί στο Game 3: " Θα παίξω κανονικά".

Την φετινή σεζόν ο Λίλαρντ έχει 30 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 8 ασίστ μέσο όρο με 40.1% στα τρίποντα σε 38 λεπτά συμμετοχής. Στους 8 τελευταίους αγώνες στην "φούσκα" ωστόσο ήταν διαστημικός, αριθμώντας 37.6 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 9.6 ασίστ μέσο όρο με 43.6% στα τρίποντα σε 42 λεπτά συμμετοχής.

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ