NBA

Λίλαρντ εναντίον Μπέβερλι - Τζορτζ: "Είστε βλάκες"

Portland Trail Blazers' Damian Lillard handles the ball during the third quarter of an NBA basketball game against the Denver Nuggets, Thursday, Aug. 6, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP)
Portland Trail Blazers' Damian Lillard handles the ball during the third quarter of an NBA basketball game against the Denver Nuggets, Thursday, Aug. 6, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP) KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Η κόντρα του Ντέιμιαν Λίλαρντ με τον Πάτρικ Μπέβερλι και τον Πολ Τζορτζ συνεχίστηκε στο Instagram, με τον γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς να τη "λέει" στον δεύτερο.

Το παιχνίδι των Λος Άντζελες Κλίπερς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς συνέχισε να απασχολεί, μερικές ώρες μετά το φινάλε του. Η ειρωνεία του Πάτρικ Μπέβερλι προς τον Ντέιμιαν Λίλαρντ με αφορμή τις 0/2 βολές που είχε λίγο πριν από την εκπνοή σχολιάστηκε και... απαντήθηκε από τον ίδιο, με δηλώσεις που έκανε.

"Τους έχω ξαναστείλει σπίτι τους" είπε μεταξύ άλλων ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ενώπιον των δημοσιογράφων, για να δώσει την κατάλληλη αφορμή να συνεχιστεί η κόντρα από τους δύο παίκτες των Λος Άντζελες Κλίπερς. Έστω στο Instagram.

Κάτω από τη δημοσίευση του Bleacher Report για το θέμα, ο Πολ Τζορτζ σχολίασε πως "κι εσύ συνεχίζεις να πηγαίνεις σπίτι σου" για να ακολουθήσει νέα απάντηση/σχόλιο από τον Ντέιμιαν Λίλαρντ. Αυτή τη φορά με αποδέκτη τον Πολ Τζορτζ, κι όχι τον Πάτρικ Μπέβερλι.

Λίλαρντ εναντίον Μπέβερλι - Τζορτζ: "Είστε βλάκες"

"Συνέχισε να αλλάζεις ομάδες, τρέχοντας μακριά από την προσπάθεια εξέλιξης. Παιδιά, είστε βλάκες" έγραψε από κάτω ο γκαρντ του Πόρτλαντ, για να δώσει συνέχεια, δείγμα του εκνευρισμού του απ' όσα έγιναν. Το θέμα δεν ξέφυγε περισσότερο (τουλάχιστον διαδικτυακά), την ώρα που οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς συνεχίζουν να παλεύουν για την πρόκριση στα NBA Playoffs.

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

Ξαναδείτε πώς ξεκίνησαν όλα...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ