NBA

Λίλαρντ: "Δεν είμαι σίγουρος ότι όλοι θα ακολουθήσουν τους κανόνες στο Ορλάντο"

Λίλαρντ: "Δεν είμαι σίγουρος ότι όλοι θα ακολουθήσουν τους κανόνες στο Ορλάντο"
AP Photo/Sue Ogrocki AP PHOTO/SUE OGROCKI

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι όλοι οι παίκτες θα μπορέσουν να δείξουν την σωστή πειθαρχία στους κανόνες που θα επιβληθούν στο Ορλάντο μετά την επανέναρξη της σεζόν.

Το ΝΒΑ ετοιμάζεται για την επανεκκίνηση της σεζόν στις 30 Ιουλίου στο Ορλάντο, σε ένα εγχείρημα που θα στοιχίσει περισσότερα από 150 εκατ. δολάρια. Οι παίκτες θα είναι σε μία... φούσκα και θα πρέπει να τηρήσουν κάποιους κανόνες λόγω κορονοϊού. Ο Ντέμιαν Λίλαρντ ωστόσο δεν θεωρεί ότι αυτό είναι ρεαλιστικό.

Μιλώντας με εκπροσώπους των ΜΜΕ μέσω ομαδικής κλήσης, ο σταρ των Μπλέιζερς ρωτήθηκε κατά πόσο πιστεύει ότι οι παίκτες θα μείνουν πειθαρχημένοι και η απάντησή του τα έλεγε λίγο-πολύ όλα.

" Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος" είπε αστειευόμενος ο Λίλαρντ, για να προσθέσει: " Πιστεύετε ότι θα έχουμε 22 ομάδες γεμάτους παίκτες που θα ακολουθήσουν τους κανόνες; Ακόμα και όταν έχουμε 100% ελευθερία δεν ακολουθούν όλοι τους κανόνες. Για αυτό λοιπόν δεν είμαι πολύ αισιόδοξος.

Ελπίζω πάντως ότι θα φτάσουμε σε ένα σημείο που δεν θα ρισκάρουμε να βρεθούμε σε μία επικίνδυνη θέση. Το γεγονός ότι θα είμαστε σε μία φούσκα μειώνει τις πιθανότητες να εκτεθούμε στον ιό. Είναι μία ασφαλής κατάσταση, αν και δεν πιστεύω ότι θα είμαστε 100% προστατευμένοι και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι'.

Κλείνοντας, ο Λίλαρντ τόνισε ότι θα κάνει απλώς ό,τι μπορεί για να φροντίσει να μείνει μακριά από... κινδύνους: " Ξέρω ότι θα έχουν οργανωθεί πολλές δραστηριότητες, αλλά εγώ θα κάνω απλά πράγματα. Θα ρωτήσω πότε έχουμε προπόνηση, πότε έχουμε βάρη και μετά θα είμαι στο δωμάτιό μου. Θα έχω μαζί μου το PS3 και το PS4, θα έχω τον εξοπλισμό από το στούντιό μου, το λάπτοπ μου και τα βιβλία μου".

AP Photo/Sue Ogrocki

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ