NBA

Λίλαρντ: Απάντησε στην ειρωνεία του Μπέβερλι

Portland Trail Blazers guard Damian Lillard (0) dribbles during the second half against the LA Clippers in an NBA basketball game Saturday, Aug. 8, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP)
Portland Trail Blazers guard Damian Lillard (0) dribbles during the second half against the LA Clippers in an NBA basketball game Saturday, Aug. 8, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP) KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Ο Πάτρικ Μπέβερλι κορόιδεψε τον Ντέιμιαν Λίλαρντ μετά τις 0/2 βολές που είχε στο τέλος του αγώνα, κι εκείνος απάντησε με αναφορά στον Πολ Τζορτζ.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ήταν ο μοιραίος για το Πόρτλαντ στην ήττα από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, δεδομένου ότι αστόχησε σε ζευγάρι βολών λίγο πριν από το φινάλε, κι ενώ η ομάδα του βρισκόταν πίσω με ένα πόντο. Ο Πάτρικ Μπέβερλι δεν δίστασε να κοροϊδέψει τον Ντέιμιαν Λίλαρντ για το γεγονός, κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση του περιφερειακού του Πόρτλαντ με το... ρολόι στο χέρι.

Η απάντηση από την απέναντι πλευρά δεν άργησε να έρθει. Στη διάρκεια της press conference που έγινε, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ρωτήθηκε για το γεγονός και απάντησε:

" Με ρωτάτε για τον Πάτρικ Μπέβερλι, που τον έχω στείλει σπίτι του νωρίτερα, πριν από το τέλος του αγώνα. Πέρσι στα NBA Playoffs, εγώ έστειλα τον Πολ Τζορτζ στο σπίτι του νωρίτερα. Οπότε ξέρουν...".

Kim Klement/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ