NBA

Λίλαρντ: Αγωνία στο Πόρτλαντ για το δεξί γόνατό του

Portland Trail Blazers guard Damian Lillard (0) drives to the basket against Los Angeles Lakers guard Kentavious Caldwell-Pope (1) in the first half of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series, Monday, Aug. 24, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP)
Portland Trail Blazers guard Damian Lillard (0) drives to the basket against Los Angeles Lakers guard Kentavious Caldwell-Pope (1) in the first half of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series, Monday, Aug. 24, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP) KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Η ήττα από τους Λος Άντζελες Λέικερς στο Game 4 της σειράς είναι το έλασσον για τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οι οποίοι περιμένουν να μάθουν πόσο σοβαρή είναι η ζημιά στο δεξί γόνατο του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται πλέον οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, μετά την τρίτη σερί ήττα από τους Λος Άντζελες Λέικερς. Οι παίκτες του Τέρι Στοτς δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, ηττήθηκαν με σχετική άνεση και πλέον χρειάζεται να υπερβούν εαυτούς για να φέρουν τα πάνω κάτω στη σειρά (βρίσκονται πίσω με 1-3).

Μέσα σε όλα μάλιστα ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο οποίος αποχώρησε στην τρίτη περίοδο της αναμέτρησης με πρόβλημα στο γόνατο. Ο ηγέτης του Πόρτλαντ, που νωρίτερα στη σειρά υπέστη εξάρθρωση δαχτύλου στο αριστερό χέρι, τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και τις επόμενες ώρες άπαντες περιμένουν να μάθουν το μέγεθος του προβλήματος. Η πρώτη μαγνητική που έκανε δεν ήταν καθαρή, κι έτσι στη διάρκεια της Τρίτης 25 Αυγούστου αναμένεται να υποβληθεί σε ακόμη μία προκειμένου να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.

Λίλαρντ: Αγωνία στο Πόρτλαντ για το δεξί γόνατό του

Η παρουσία του στο Game 5 της σειράς με τους Λος Άντζελες Λέικερς είναι αμφίβολη, αν κι αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι να μην έχει κάτι τόσο σοβαρό που μπορεί να τον κρατήσει εκτός δράσης για τους επόμενους μήνες.

Kim Klement/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ