NBA

Λευκή πετσέτα από Λος Άντζελες Λέικερς και ΛεΜπρόν Τζέιμς

Λευκή πετσέτα από Λος Άντζελες Λέικερς και ΛεΜπρόν Τζέιμς
AP Photo/Frank Franklin II AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Η απόφαση πάρθηκε: Οι Λέικερς δεν προλαβαίνουν τα playoffs και ο ΛεΜπρόν μπαίνει σε καθεστώς minutes restriction, ενώ δεν θα παίζει σε back-to-back αγώνες της ομάδας του Λος Άντζελες.

Οι παράγοντες των Λέικερς, ο Μάτζικ Τζόνσον κι ο Ρομπ Πελίνκα, πήραν τη δύσκολη απόφαση. Κατάλαβαν ότι η ομάδα τους δεν προλαβαίνει να χωρέσει στην πρώτη οκτάδα της Δυτικής Περιφέρειας και θα δώσουν το δικαίωμα στον 34χρονο πλέον ΛεΜπρόν Τζέιμς να κάνει συντήρηση δυνάμεων στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Yahoo, Κρις Χέινς.

Σύμφωνα με τον Χέινς, ο Τζέιμς - που πέρασε τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/3) τον Μάικλ Τζόρνταν και έγινε ο 4ος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ- , θα μπει σε καθεστώς minutes restriction ενώ δεν θα αγωνίζεται σε back-to-backs για να μην καταπονήσει περισσότερο τον ούτως ή άλλως ταλαιπωρημένο οργανισμό του. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο ΛεΜπρόν θα παίζει σίγουρα λιγότερα από 25 λεπτά ανά αγώνα από εδώ και στο εξής, ενώ θα παρακολουθήσει κάποια ματς από την άκρη του πάγκου με πολιτική αμφίεση.

Οι Λέικερς έχουν ρεκόρ 30-35 και βρίσκονται στην 11η θέση της Δύσης, επτά νίκες πίσω από τους έβδομους Σπερς και τους όγδοους Κλίπερς, ενώ ο ηγέτης τους έχει 27.1 πόντους με 58% στο δίποντο, 35% στο τρίποντο και 66% στις βολές, μαζί με 8.6 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 35.6 λεπτά συμμετοχής σε 47 αγώνες.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ