NBA

Λέοναρντ: Πήγε μία μέρα μετά τους Κλίπερς στο Ορλάντο και μπήκε σε καραντίνα

Λέοναρντ: Πήγε μία μέρα μετά τους Κλίπερς στο Ορλάντο και μπήκε σε καραντίνα
AP Photo/Chris Carlson AP PHOTO/CHRIS CARLSON

Ο Κουάι Λέοναρντ μετέβη μόνος του στο Ορλάντο για την επανέναρξη της σεζόν λόγω προσωπικού προβλήματος και μπήκε σε καραντίνα πριν ενσωματωθεί στους Κλίπερς.

Ο Κουάι Λέοναρντ θα πρέπει να κάνει υπομονή μερικές ημέρες πριν ενσωματωθεί στην αποστολή των Κλίπερς. Ο σταρ της ομάδας βρίσκεται στο Ορλάντο, αλλά θα χρειαστεί να μπει πρώτα σε καραντίνα πριν βρεθεί με τους συμπαίκτες του.

Ο Λέοναρντ ταξίδεψε μόνος του προς την περιοχή της Φλόριντα λόγω προσωπικού προβλήματος και πλέον πρέπει να ακολουθήσει το πρωτόκολλο που έχει τεθεί. Σύμφωνα με αυτό, σε περίπτωση που ταξίδεψε στις εγκαταστάσεις του ΝΒΑ με προσωπικό τζετ ή αυτοκίνητο, θα πρέπει να βρεθεί αρνητικός σε δύο τεστ κορονοϊού που θα απέχουν μεταξύ τους 36 ώρες. Αν όμως ταξίδεψε με εμπορική πτήση, θα πρέπει να βρεθεί αρνητικός σε τρία τεστ κορονοϊού πριν ξεκινήσει ομαδικές προπονήσεις.

Σύμφωνα πάντως με την ενημέρωση των Κλίπερς, όλοι οι παίκτες της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι υγιείς αφού είχαν εξεταστεί πριν αποχωρήσει η ομάδα από το Λος Άντζελες, με τον Λέοναρντ να πρέπει απλώς να ακολουθήσει τις διαδικασίες για λόγους ασφαλείας.

AP Photo/Chris Carlson

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ