NBA

Λέοναρντ: "Δεν έχω αγοράσει σπίτι στο Τορόντο ακόμα"

Λέοναρντ: "Δεν έχω αγοράσει σπίτι στο Τορόντο ακόμα"
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Καγουάι Λέοναρντ και Κάιλ Λάουρι μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει του Game 5 των τελικών του ΝΒΑ. Ο πρώτος είπε πως η ομάδα του πρέπει να το διασκεδάσει, ενώ ο δεύτερος παραδέχτηκε πως η πραγματική πίεση είναι αλλού.

Με τη σειρά στο 3-1, οι Τορόντο Ράπτορς σε λίγες ώρες θα διεκδικήσουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Μπροστά στο κοινό τους που το περιμένει όσο τίποτα άλλο. Ο Καγουάι Λέοναρντ αλλά και ο Κάιλ Λάουρι, θέλησαν να αποβάλλουν το άγχος από την ομάδα τους με τις δηλώσεις που έκαναν στους εκπροσώπους του Τύπου.

"Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα βγούμε για να παίξουμε και να το διασκεδάσουμε. Πρέπει να το διασκεδάσουμε γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει ξανά αυτή η στιγμή", δήλωσε ο φόργουορντ των Ράπτορς, που στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει αγοράσει σπίτι στο Τορόντο: "Όχι, δεν έχω αγοράσει ακόμη". Θυμίζουμε πως ο Λέοναρντ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, γι' αυτό και του έγινε η συγκεκριμένη ερώτηση.

Με τη σειρά του, ο Κάιλ Λάουρι είπε: "Αυτό που έχει περάσει η μητέρα μου και η γιαγιά μου βλέποντας εμένα, τα αδέρφια μου και τον ξάδερφο μου. Αυτό είναι πίεση. Να πηγαίνουν στη δουλειά από τις 5 το πρωί και να μου αφήνουν ένα μπολ δημητριακά. Αυτό είναι για μένα πίεση. Η θέληση για να κάνεις αυτό που πρέπει για να είναι το παιδί σου καλύτερα από εσένα. Αυτοί είναι ήρωες. Πηγαίνουν στη δουλειά τους και κάνουν τα πάντα για να προσφέρουν".

(AP Photo/Chris Szagola)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ