ΜΠΑΣΚΕΤ

ΛεΜπρόν: Υποδοχή ήρωα από τους Καβαλίερς

Los Angeles Lakers' LeBron James acknowledges the Cleveland fans during a video tribute to James during the first half of an NBA basketball game between the Lakers and the Cleveland Cavaliers, Wednesday, Nov. 21, 2018, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Οι φίλοι και ο οργανισμός των Καβαλίερς επιφύλασσαν συγκινητική υποδοχή στον ΛεΜπρόν Τζέιμς στην επιστροφή του ως αντίπαλος, αποθεώνοντάς τον σε όλο τον αγώνα.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Κλίβελαντ μετά την απόφασή του να υπογράψει στους Λέικερς. Σε αντίθεση ωστόσο με την προ 8ετίας υποδοχή που του είχαν επιφυλάξει οι φίλαθλοι των Καβς όταν είχε αφήσει την ομάδα για τους Μαϊάμι Χιτ, αυτή τη φορά τον αποθέωσαν πριν τον αγώνα, το τέλος του οποίου βρήκε τους "Λιμνανθρώπους" να κερδίζουν με 109-105 .

Οι φίλοι των Καβς υποδέχθηκαν με Standing Ovation τον εμφανώς συγκινημένο ΛεΜπρόν και τον αποθέωσαν για αρκετή ώρα. Κατά την διάρκεια του αγώνα μάλιστα σηκώθηκαν πάλι όλοι όρθιοι για να παρακολουθήσουν το VIDEO-αφιέρωμα των Καβαλίερς στον "Βασιλιά", όπου παρουσιάστηκαν όσα σπουδαία έκανε τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ.

Δείτε το VIDEO με την είσοδο του ΛεΜπρόν στο γήπεδο, την αποθέωση του κόσμου και το αφιέρωμα των Καβς σε αυτόν:

AP Photo/Tony Dejak

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ