NBA

ΛεΜπρον Τζέιμς: Τον είπαν... Σκότι Πίπεν του Ντουέιν Γουέιντ και τρελάθηκε

Miami Heat forward LeBron James (6) and Miami Heat  guard Dwyane Wade (3) during the second half of Game 1 in their NBA basketball Eastern Conference finals playoff series against the Indiana Pacers, Wednesday, May 22, 2013 in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky)
Miami Heat forward LeBron James (6) and Miami Heat guard Dwyane Wade (3) during the second half of Game 1 in their NBA basketball Eastern Conference finals playoff series against the Indiana Pacers, Wednesday, May 22, 2013 in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky) AP

Το πρωινό σχόλιο του Ρίτσαρντ Τζέφερσον για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έβαλε φωτιά στο ΝΒΑ, με σχολιαστή του ESPN να επικρίνει -ξανά- τον ΛεΜπρον Τζέιμς για την απόφασή του να παίξει στους Μαϊάμι Χιτ.

Ένα tweet του Ρίτσαρντ Τζέφερσον για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν αρκετό προκειμένου να βάλει φωτιά στο ΝΒΑ και να πυροδοτήσει πληθώρα σχολίων στα social media. Μέχρι τον ΛεΜπρον Τζέιμς έφτασε η συζήτηση περί Σκότι Πίπεν, με τον Τζέι Γουίλιαμς (αναλυτής του ESPN) να συγκρίνει τον άλλοτε φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς με τον "Βασιλιά" επί των ημερών του ως παίκτης των Μαϊάμι Χιτ.

"Επομένως ο ΛεΜπρον Τζέιμς ήταν ο Σκότι Πίπεν του Ντουέιν Γουέιντ κάποια στιγμή. Δεν υπάρχει κάτι κακό με αυτό, μέχρι να το ξεπεράσετε" έγραψε χαρακτηριστικά, για να προκαλέσει την έκρηξη του ΛεΜπρον Τζέιμς.

"Εξήγησέ μου γιατί στο καλό εγώ έχω να κάνει με αυτό το θέμα. Είμαι εδώ πέρα, κοιτώντας τη δουλειά μου και προετοιμάζομαι για τα παιχνίδια με τους Χιούστον Ρόκετς. Κι επίσης, δεν ήμουν κάποιος, άλλα παρά μόνο ο εαυτός μου. Σκατά" τιτίβισε ο ΛεΜπρον Τζέιμς, που -παρά τα όσα σπουδαί έχει πετύχει- βλέπει ακόμη και σήμερα την περίοδο που έπαιξε στο Μαϊάμι να μνημονεύεται.

Ο Τζέι Γουίλιαμς δεν άφησε αναπάντητη την τοποθέτηση του "Βασιλιά" εξηγώντας πως "ποτέ δεν είπα ότι είσαι κάποιος άλλος. Ξέρω ποιος είσαι και έχω πει δημόσια πού σε τοποθετώ στην ιστορία. Απλά περιγράφω μια επιτυχία που είχες, για να φτάσεις στο σημείο που είσαι σήμερα σε σχέση με την κατάσταση στην οποία είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αυτή την στιγμή. Όλοι μαθαίνουμε και ωριμάζουμε".

AP Photo/Lynne Sladky



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ