ΜΠΑΣΚΕΤ

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Σπάει τα κοντέρ, με ακόμα ένα ρεκόρ

Los Angeles Lakers forward LeBron James gestures during the first half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers Thursday, Nov. 29, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς (ξανά)γραψε ιστορία με την 30αρα που σημείωσε στη νίκη επί των Πέισερς, ξεπερνώντας στην σχετική λίστα τον σπουδαίο Καρλ Μαλόουν.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ, γράφοντας την δική του ιστορία. Στη νίκη των Λέικερς με 104-96 επί των Πέισερς, λοιπόν, όπου είχε 38 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, κατάφερε να ανέβει στην... κατάταξη σε μία ακόμα λίστα στην ιστορία του ΝΒΑ: Αυτή με τις περισσότερες 30αρες στην λίγκα.

Χάρη στη νέα 30αρα του ο ΛεΜπρόν έφτασε τους 435 αγώνες με +30 πόντους στην κανονική περίοδο. Ξεπέρασε έτσι τον σπουδαίο Καρλ Μαλόουν και βρέθηκε στην 3η θέση της λίστας. Μπροστά του υπάρχουν πλέον μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν (562 αγώνες) και ο Γουίλτ Τσάμπερλεν (515 αγώνες).

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από μερικές εβδομάδες ο Τζέιμς ξεπέρασε τον Γουίλτ Τσάμπερλεν σε σύνολο πόντων και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση όλων των εποχών. Ο επόμενος της σχετικής λίστας μάλιστα είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, απέχοντας μετά και το παιχνίδι με τους Πέισερς μόλις 764 πόντους, αφού ολοκλήρωσε την καριέρα ου με 32.292 πόντους και ο Τζέιμς έχει αυτή τη στιγμή 31.628 πόντους.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές του Τζέιμς από τον αγώνα με τους Πέισερς:

AP Photo/Mark J. Terrill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ