NBA

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Οι αγαπημένοι του ποδοσφαιριστές και ο... τρελάρας

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Οι αγαπημένοι του ποδοσφαιριστές και ο... τρελάρας
AP Photo/Rick Scuteri AP PHOTO/RICK SCUTERI

Τους πέντε αγαπημένους του ποδοσφαιριστές αποκάλυψε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που αποκάλεσε "τρελάρα" τον μέχρι πρόσφατα γείτονά του, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (VIDEO).

Είναι από τους "τυχερούς" του ΝΒΑ καθώς στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες έχει και τεράστιο γυμναστήριο, αλλά και γήπεδο μπάσκετ ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση την ώρα που η Λίγκα έχει βάλει ολικό λουκέτο εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού και στις ΗΠΑ. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει και άπλετο χρόνο, με αποτέλεσμα να προσφέρει και αρκετό στους θαυμαστές του. Σε IG LIVE μάλιστα απάντησε και στην ερώτηση για τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές, λέγοντας πως " είναι όλοι της Λίβερπουλ" πριν ξεχωρίσει πέντε ανάμεσά τους και έναν "τρελάρα" όπως τον χαρακτήρισε.

Αφού λοιπόν θυμήθηκε πρώτους-πρώτους τον Νεϊμάρ και τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο Τζέιμς προχώρησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, χρειάστηκε λίγη βοήθεια για τον Λιονέλ Μέσι και στο τέλος έβαλε με... ασίστ μέλους της οικογένειάς του στην πεντάδα " αυτόν τον τρελάρα, τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς". Θυμίζουμε πως ο ΛεΜπρόν είναι μέτοχος της Λίβερπουλ, γι' αυτό δηλώνει συνεχώς οπαδός της.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ