NBA

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Μία αποβολή σε 1504 αγώνες σε 17 σεζόν καριέρας

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Μία αποβολή σε 1504 αγώνες σε 17 σεζόν καριέρας
AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις "κρέμασε" τους Μάβερικς στο ματς με τους Κλίπερς και πήρε ένα καλό μάθημα, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να μετρά μόλις μία αποβολή σε 17 σεζόν καριέρας στο ΝΒΑ και σε σύνολο 1504 αγώνων (VIDEO).

Πολλή συζήτηση έγινε για την αποβολή του Κρίσταπς Πορζίνγκις στην αναμέτρηση των Μάβερικς με τους Κλίπερς. Ο Λετονός "κρέμασε" την ομάδα του Ντάλας, οι διαιτητές τήρησαν τους κανονισμούς και στο τέλος της ημέρας όσο αυστηροί κι αν ήταν, έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν διότι μπορεί ένας αθλητής να ξεφύγει μια φορά, έχει όμως και δεύτερη ευκαιρία. Αν δεχθεί και δεύτερη τεχνική ποινή σημαίνει ότι η ευθύνη βαραίνει εκείνον. Όπως βαραίνει και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που σε 1504 αγώνες στην 17η καριέρα του στο ΝΒΑ έχει αποβληθεί μόλις μία φορά, έχοντας όμως την απόλυτη ευθύνη για το ξέσπασμά του σε εντός έδρας αγώνα των Καβαλίερς με τους Χιτ.

Ήταν 28 Νοεμβρίου του 2017, όταν ο ηγέτης της ομάδας του Κλίβελαντ διείσδυσε προς το καλάθι των Χιτ, αστόχησε υπό την πίεση του Τζέιμς Τζόνσον και τα έβαλε με τον διαιτητή Κέιν Φιτζέραλντ. Πρώτα έριξε γροθιά στον αέρα και στη συνέχεια πήγε δίπλα του λέγοντας μερικά "γαλλικά" που οδήγησαν αμέσως σε δεύτερη τεχνική και σε αυτόματη αποβολή, δύο λεπτά πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου. Οι Καβαλίερς είχαν προβάδισμα 23 πόντων και τελικά έφτασαν με άνεση στη νίκη με 108-97, με τον ΛεΜπρόν να έχει 21 πόντους, 12 ριμπάουντ, έξι ασίστ, πέντε κλεψίματα και ένα μπλοκ σε 28:26 συμμετοχής.

Δείτε τι είχε συμβεί, στη μοναδική αποβολή της καριέρας του:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ