ΛεΜπρόν Τζέιμς: Με το όνομά του και όχι κοινωνικό μήνυμα στην φανέλα

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε ότι στην επανέναρξη της σεζόν σκοπεύει να έχει κανονικά το όνομά του στην φανέλα του και όχι κάποιο από τα κοινωνικά μηνύματα που έχει προτείνει το ΝΒΑ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πιστεύει ότι μπορεί να περάσει το δικό του μήνυμα προς όλους χωρίς να αντικαταστήσει το όνομά του στην φανέλα του. Σε αντίθεση λοιπόν με την συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που θα βρεθούν στο Ορλάντο για την επανέναρξη της σεζόν, αυτός θα αγωνιστεί έχοντας στο πίσω μέρος της εμφάνισής του το όνομά του.

Σύμφωνα με το ESPN, 285 παίκτες έχουν επιλέξει να έχουν ένα μήνυμα στην φανέλα τους αντί για το όνομά τους, το οποίο προέκυψε από μία λίστα με κοινωνικά μηνύματα που συμφωνήθηκε ανάμεσα στο ΝΒΑ και την Ένωση παικτών. Ο ΛεΜπρόν ωστόσο βρίσκεται σε μία άλλη λίστα: Αυτή των 17 παικτών που δεν θα προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση και εξήγησε και τον λόγο.

"Δεν θα έχω κάποιο κοινωνικό μήνυμα στην φανέλα μου" δήλωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: "Δεν θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού στην λίστα που δόθηκε στους παίκτες και συγχαίρω αυτούς που αποφάσισαν να αντικαταστήσουν το όνομά τους με κάποιο κοινωνικό μήνυμα. Δεν χρειάζομαι όμως κάτι στην φανέλα μου για να καταλάβει ο κόσμος ποια είναι η αποστολή μου, τι εκπροσωπώ και γιατί είμαι εδώ".

Κλείνοντας, ο ΛεΜπρόν τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε μία πλατφόρμα να εκφραστούμε, ώστε ο κόσμος να μην διασκεδάσει απλώς με αυτά που κάνουμε στο παρκέ, αλλά παράλληλα έχει την δυνατότητα να δει τι κάνουμε εκτός παρκέ.

Θα συνεχίσω να μιλάω για αυτά που συμβαίνουν. Δεν θα σταματήσω μέχρι να δω αληθινή αλλαγή για τους αφροαμερικανούς, για τις μειονότητες. Θεωρώ ότι μπορώ να συνδυάσω αυτά που κάνω εντός και εκτός παρκέ".

AP Photo/Mark J. Terrill

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.