NBA

ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Έχω εμπιστοσύνη στις αμυντικές μου ικανότητες"

Los Angeles Lakers' LeBron James (23) reacts to a call during the first half of an NBA conference final playoff basketball game against the Denver Nuggets Thursday, Sept. 24, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers' LeBron James (23) reacts to a call during the first half of an NBA conference final playoff basketball game against the Denver Nuggets Thursday, Sept. 24, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για τις άμυνες που έκανε στον Τζαμάλ Μάρεϊ στο τέλος της τέταρτης περιόδου στο Game 4 των τελικών Δύσης, όπου οι Λέικερς επικράτησαν των Νάγκετς (114-108).

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άγγιξε το τριμπλ νταμπλ (26 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ) στο Game 4 κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς (114-108), ενώ έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στο μαρκάρισμα του -επίσης εξαιρετικού- Τζαμάλ Μάρεϊ, τον οποίο κατάφερε να περιορίσει στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα, αφού πρώτα... ζήτησε από τον Φρανκ Βόγκελ να αναλάβει το προσωπικό του μαρκάρισμα.

Ο "Βασιλιάς" δήλωσε μετά την λήξη της αναμέτρησης για τον σουπερ σταρ του Ντένβερ πως "το παιδί είναι ιδιαίτερο. Έχει ποικιλία στο σουτ. Είναι τριπλή απειλή, από το τρίποντο την μεσαία απόσταση και το ζωγραφιστό. Για μένα, απλά εμπιστευόμουν τις αμυντικές μου ικανότητες. Την εμπιστοσύνη μου στο διάβασμά μου στο βίντεο (τον τρόπο παιχνιδιού του Μάρεϊ). Την εμπιστοσύνη μου στο προσωπικό. Και να ζω με τα αποτελέσματα".

Ενω, για την απόφαση του να αναλάβει το προσωπικό μαρκάρισμα στον Μάρεϊ: "Είπα στους συμπαίκτες μου ότι τον έχω και ότι όλοι οι υπόλοιποι να καθίσουν εκεί που πρέπει. Κατάφερα να τον ανακόψω κάποιες φορές και στην συνέχεια μπορέσαμε να μαζέψουμε το ριμπάουντ που είναι το πιο σημαντικό πράγμα".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ