NBA

ΛεΜπρόν: "Θέλω να είμαι Λέικερ για την υπόλοιπη ζωή μου"

ΛεΜπρόν: "Θέλω να είμαι Λέικερ για την υπόλοιπη ζωή μου"
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνομίλησε με τον κόσμο μέσω Instagram, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το μόνο μέρος που θέλει να βρίσκεται είναι το Λος Άντζελες και οι Λέικερς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σίγουρα ξέρει να λέει αυτό που θέλει να ακούσει ο κόσμος όταν πρόκειται για το μπάσκετ. Το απέδειξε για ακόμα μία φορά σε ένα Instagram Live που έκανε συνοδεία των παιδιών του.

Ο "Βασιλιάς" μίλησε για περίπου 45 λεπτά με τον κόσμο, απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις. Σε μία από αυτές, ένας χρήστης του Instagram τον ρώτησε για ποια ομάδα δεν θα έπαιζε ποτέ, με τον ΛεΜπρόν να δίνει μία από τις πιο διπλωματικές απαντήσεις που μπορούσε:

"Ακόμα παίζω φίλε και θέλω να έχω όλες τις επιλογές ανοιχτές. Αυτή τη στιγμή όμως θα σου πω ένα πράγμα: Δεν θέλω να βρίσκομαι πουθενά αλλού εκτός από εδώ. Θέλω να είμαι Λέικερ για την υπόλοιπη ζωή μου". Αρκετοί ενθουσιάστηκαν όταν το άκουσαν αυτό βέβαια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Τζέιμς δεν δεσμεύτηκε ότι θα μείνει στους Λέικερς, ούτε είπε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα του Λ.Α. Σίγουρα πάντως είπε κάτι που... έμοιαζε με αυτό.

Ενώ πάντως όλος ο κόσμος ασχολήθηκε με αυτή την ατάκα, ήταν μία άλλη απάντησή του που είχε ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί γύρισε πίσω 8 χρόνια στο Game 6 των τελικών της Ανατολής του 2012, όταν με τους Χιτ να βρίσκονται πίσω στην σειρά με τους Σέλτικς με 2-3 νίκες οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, έχοντας 45 πόντους και 15 ριμπάουντ, πριν τελικά πάρει τη νίκη και στο Game 7 και μαζί την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ. Όπως παραδέχθηκε λοιπόν ο Τζέιμς, φοβόταν ότι αν η ομάδα του έχανε, μπορεί το Μαϊάμι να αποφάσισε να διαλύσει την Big-3 που είχε σχηματίσει με τους Γουέιντ και Μπος έπειτα από μόλις δύο σεζόν.

"Είχα στο μυαλό μου ότι αν χάσουμε, τότε ο (πρόεδρος των Χιτ) Πατ Ράιλι θα διέλυε την ομάδα και δεν το ήθελα αυτό. Μπορεί να ήταν ο πιο γρήγορος χωρισμός στην ιστορία. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η υστεροφημία μου θα δεχόταν τεράστιο χτύπημα αν δεν έκανα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου".

Οχτώ χρόνια αργότερα, δύο πρωταθλήματα με τους Χιτ (2012 και 2013) και ένα με τους Καβαλίερς (2016) τα δεδομένα βέβαια είναι εντελώς διαφορετικά για τον Τζέιμς.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ