NBA

ΛεΜπρόν: Θέλει να ολοκληρωθεί η σεζόν, έστω και χωρίς φιλάθλους

ΛεΜπρόν: Θέλει να ολοκληρωθεί η σεζόν, έστω και χωρίς φιλάθλους
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε πίσω σε παλαιότερη δήλωσή του ότι δεν θα έπαιζε σε άδειο γήπεδο, ενώ τόνισε ότι θέλει με κάποιο τρόπο να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να βρίσκεται - όπως όλος ο κόσμος - σε αναμονή λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Εξακολουθεί να κάνει αισιόδοξες σκέψεις για το ΝΒΑ όμως.

Ο "Βασιλιάς" μίλησε με δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο μέσω ομαδικής κλήσης και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις, λέγοντας ενδιαφέροντα πράγματα.

Μία από τις ατάκες του που τράβηξαν την προσοχή ήταν το γεγονός ότι πλέον δείχνει διατεθειμένος να παίξει σε άδειο γήπεδο, κάτι που στο πρόσφατο παρελθόν είχε απορρίψει σαν ενδεχόμενο. Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς δήλωσε: " Αν φτάσουμε στο σημείο να παίξουμε χωρίς φιλάθλους, ξέρουμε ότι θα έχουμε το πνεύμα των Λέικερς μαζί μας. Ξέρουμε ότι θα μας υποστηρίζουν από το σπίτι, online, με τηλέφωνα και τάμπλετ, οπότε ελπίζω να πάρουμε ενέργεια από αυτούς και την πίστη που έχουν σε εμάς. Είτε αυτό γίνει στο Staples Center (σ.σ το γήπεδο των Λέικερς) ή σε κάποια απομονωμένη περιοχή".

Ακολούθως ο Τζέιμς πρόσθεσε ότι συνεχίζει να γυμνάζεται 4-5 φορές την εβδομάδα στο γήπεδο και το γυμναστήριο που έχει σπίτι του, ενώ πρόσθεσε ότι θέλει με κάποιο τρόπο η σεζόν να ολοκληρωθεί στο γήπεδο: "Πιστεύω πως όταν τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία, τότε θα συνεχίσουμε να παίζουμε. Θα ήθελα να ξαναρχίσουμε.

Αισθάνομαι ότι είμαστε σε μία θέση (σ.σ οι Λέικερς) που μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, κάνοντας περήφανους τους φιλάθλους μας. Ακόμα και αν είναι σε απομονωμένη περιοχή, ή στο Λας Βέγκας ή κάπου όπου θα είμαστε ασφαλείς εντός και εκτός παρκε".

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ