NBA

ΛεΜπρόν: Πρώτος σε νίκες στα playoffs στην ιστορία του ΝΒΑ

Los Angeles Lakers forward LeBron James watches for a rebound during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers Sunday, March 8, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers forward LeBron James watches for a rebound during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers Sunday, March 8, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πρόσθεσε ακόμα ένα παράσημο στην σπουδαία καριέρα του, αφού χάρη στη νίκη επί των Ρόκετς στο Game 3 ανέβηκε στην 1η θέση στην λίστα των παικτών με τις περισσότερες νίκες στα playoffs στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι πλέον ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες στα playoffs στην ιστορία του ΝΒΑ. Με τους Λέικερς να επικρατούν με 112-102 των Ρόκετς στο Game 3 της σειράς, ο Τζέιμς έφτασε τις 162 νίκες στην καριέρα του στην postseason, αφήνοντας πίσω του τον Ντέρεκ Φίσερ.

"Αυτο δείχνει ότι έχω παίξει για σπουδαίες ομάδες, με σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές. Δεν παίρνεις τόσες νίκες αν δεν έχεις καλούς συμπαίκτες, προπονητές και ιατρικά επιτελεία. Λέει πολλά για τους Καβαλίερς τους Χιτ και τους Λέικερς, με τους οποίους έχω αγωνιστεί" δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα, δίνοντας τα εύσημα στους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό του σε όλη αυτή την πορεία.

Για την ιστορία, ο ΛεΜπρόν είναι ο μοναδικός εν ενεργεία παίκτης στην πρώτη 10αδα των παικτών με τις περισσότερες νίκες στα playoffs.

Αναλυτικά η λίστα με τους 10 ΝΒΑερς με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΝΒΑ στα playoffs

ΘΕΣΗ

ΟΝΟΜΑ

ΝΙΚΕΣ

1

ΛεΜπρόν Τζέιμς

162

2

Ντέρεκ Φίσερ

161

3

Τιμ Ντάνκαν

157

4

Ρόμπερτ Χόρι

155

5

Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ

154

6

Τόνι Πάρκερ

137

7

Σκότι Πίπεν

136

8

Μανού Τζινόμπιλι

135

9

Κόμπι Μπράιαντ

135

10

Σακίλ Ο'Νιλ

129

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ