NBA

ΛεΜπρόν: Ξέσπασε λόγω της ανταλλαγής του Μπαρνς!

ΛεΜπρόν: Ξέσπασε λόγω της ανταλλαγής του Μπαρνς!
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Με ένα επιθετικό post ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξέσπασε επειδή ο Χάρισον Μπαρνς έγινε ανταλλαγή εν ώρα αγώνα, σχολιάζοντας την αντιμετώπιση που έχουν οι παίκτες από τον κόσμο.

Ο Χάρισον Μπαρνς έγινε το πρόσωπο της ημέρας επειδή παραχωρήθηκε με ανταλλαγή από τους Μάβερικς στους Κινγκς εν ώρα αγώνα . Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κόσμο, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να έχει ένα πρωτοφανές - για τα δικά του δεδομένα - ξέσπασμα στο Instagram με αφορμή αυτό το γεγονός!

Ο "Βασιλιάς" πόσταρε στο Instagram το άβολο VIDEO που δείχνει τον Μπαρνς να βρίσκεται στον πάγκο όταν στην τηλεόραση αναφερόταν ότι παραχωρήθηκε με ανταλλαγή, γράφοντας:

" Να υποθέσω ότι είναι εντάξει να συμβαίνει αυτό επειδή είναι το καλύτερο για τον σύλλογο έτσι; Παραχώρησαν με ανταλλαγή αυτό τον άνθρωπο ενώ κυριολεκτικά ακόμα έπαιζε και δεν είχε ΚΑΜΙΑ ιδέα.

Δεν έχει σημασία ποια ομάδα έκανε την ανταλλαγή, επειδή πρόκειται για δουλειά και πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, αλλά απλώς θέλω η άποψη που έχει ο κόσμος να ΑΛΛΑΞΕΙ και όχι όποτε ένας παίκτης θέλει να παραχωρηθεί με ανταλλαγή ή αποχωρεί από μία ομάδα να θεωρείται προδότης/αχάριστος, αλλά όποτε γίνεται ανταλλαγή ή λύνεται το συμβόλαιό του να θεωρείται πως αυτό έγινε για το καλό της ομάδας.

Είμαι εντάξει και με τα δύο πράγματα, αλήθεια, απλώς είναι καλό να υπάρχει ίδια αντιμετώπιση σε αυτά τα θέματα".

Δείτε το post του ΛεΜπρόν:

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ