NBA

ΛεΜπρόν: "Η συμπεριφορά του Γιόκιτς βοηθάει την ομάδα του"

Los Angeles Lakers' LeBron James looks on during the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Houston Rockets Saturday, Sept. 12, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers' LeBron James looks on during the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Houston Rockets Saturday, Sept. 12, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, τόσο για τον Νίκολα Γιόκιτς, όσο και για τον κόουτς Μάικ Μαλόουν, καθώς φαίνεται να τους υπολογίζει πολύ ως αντιπάλους για τους τελικούς της Δύσης.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/9) οι Λος Άντελες Λέικερς και οι Ντένβερ Νάγκετς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Game 1 των τελικών της Δύσης. Ο Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε εν όψει του συγκεκριμένου παιχνιδιού, δείχνοντας πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι επρόκειτο να αντιμετωπίσει.

Αρχικά εκθείασε τον Νίκολα Γιόκιτς για την ομαδικότητά του, παρά το γεγονός ότι είναι το αστέρι της ομάδας: " Όταν έχεις τον καλύτερο παίκτη της ομάδας, έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, να μην νοιάζεται για τον εαυτό του, αλλά για το καλό τη ομάδας, αυτό στέλνει το κατάλληλο μήνυμα στους υπόλοιπους της ομάδας".

Έπειτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον κόουτς της ομάδας του Ντένβερ, Μάικ Μαλόουν, με τον οποίο συνυπήρξε στους Καβαλίερς: " Ξέρω πόσο πολύ ο κόουτς Μο (Μαίκ Μαλόουν) προσπάθησε να βγάλει από εμάς από τα συστήματά του την παραγογικότητα και ότι χρειάζεται να κάνουμε για να πάμε έξω και να κερδίζουμε τα παιχνίδια όταν ήμασταν μαζί στο Κλίβελαντ".

Τέλος μίλησε και για το γεγονός ότι δεν θα αντιμετωπίσει τους Καουάι Λέοναρντ και Κρις Πολ στους τελικούς: " Δεν έχω κάποιο σχόλιο γι' αυτό πραγματικά. Απλά καθόμουν και παρακολουθούσα το παιχνίδι από την άποψη του φίλαθλου, βλέποντας μεγάλα σουτ και μεγάλες φάσεις, αλλά και χαμένες προσπάθειες, πράγματα τέτοιας φύσεως. Επίσης (παρακολουθούσα) και σαν σκάουτερ, παρακολουθώντας και τις δύο ομάδες".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ