NBA

ΛεΜπρόν για Κόμπι: "Είμαι ράκος"

ΛεΜπρόν για Κόμπι: "Είμαι ράκος"
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του θανάτου του Κόμπι, ενώ δεν διευκρίνισε αν βρέθηκε στο μνημόσυνο.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εξακολουθεί να πενθεί για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ. Και, όπως παραδέχθηκε δεν ξέρει ακόμα πόσο καιρό θα κάνει να το ξεπεράσει, αφού τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του έχουν επηρεαστεί.

Ο ΛεΜπρόν μίλησε στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα με τους Πέλικανς, δηλώνοντας σχετικά: " Ψυχολογικά είμαι ράκος, όπως όλοι. Ήταν άλλη μία δύσκολη μέρα για όλους μας. Όπως έχω πει πολλές φορές που έχω ερωτηθεί, είναι δύσκολο να μιλάω για αυτό. Προσπαθώ να μην κοιτάζω πίσω. Είναι δύσκολο".

Ο Τζέιμς στην συνέχεια ρωτήθηκα αν έδωσε το παρών στο μνημόσυνο του Κόμπι, αφού η κάμερα δεν τον έπιασε, αποφεύγοντας να απαντήσει: " Σέβομαι την ερώτηση, αλλά ήταν πολύ φορτισμένη στιγμή συναισθηματικά. Πολλή δύσκολη μέρα για εμένα, την οικογένειά μου και όλους όσοι εμπλέκονται. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Βανέσα (σ.σ, η σύζυγος του Κόμπι) είναι πολύ δυνατή. Το να σταθεί και να μιλήσει με τον τρόπο που μίλησε, ο λόγος που έβγαλε. Την παραδέχομαι.

Η καρδιά μου είναι με την οικογένεια του Κόμπι. Με τις τρεις κόρες του που βρίσκονται ακόμα εν ζωή. Με την σύζυγο του. Με τη μητέρα του, τον πατέρα του και τις αδελφές του. Ήταν δύσκολη μέρα. Προφανώς και ήταν γιορτή, αλλά ήταν δύσκολη μέρα για όλους μας. Θα ήθελα να προχωρήσουμε".

Κλείνοντας, ο ΛεΜπρόν ρωτήθηκε αν αυτή η τελετή που έγινε για τον Κόμπι τον βοήθησε να συνέλθει, αλλά ήταν ξεκάθαρος: " Ποτέ δεν γίνεται να το ξεπεράσεις αυτό. Θα συνεχίσουμε να εκτιμούμε την κληρονομιά του και να έχουμε βαριές καρδιές, λύπη, αλλά και χαρά για αυτόν, για χάρη της οικογένειάς του. Αυτή η τελετή όμως, στην οποία όλοι και όχι μόνο οι φίλοι των Λέικερς έδειξαν την εκτίμησή τους".

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ