NBA

ΛεΜπρόν: "Για αυτό ήρθα στους Λέικερς, για να τους πάω εκεί που ανήκουν"

ΛεΜπρόν: "Για αυτό ήρθα στους Λέικερς, για να τους πάω εκεί που ανήκουν"
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε δικαιωμένος για το γεγονός ότι οι Λέικερς επέστρεψαν στους Τελικούς της Δύσης έπειτα από 10 χρόνια, λέγοντας ότι για αυτό πήγε στο Λ.Α, για να επιστρέψουν οι μέρες δόξας της ομάδας.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς οδήγησε τους Λέικερς στη νίκη με 119-96 επί των Ρόκετς στο Game 5, βοηθώντας τους να επιστρέψουν στους Τελικούς της Δύσης έπειτα από 10 χρόνια και την σεζόν 2009/10. Μετά τον αγώνα λοιπόν φρόντισε να τονίσει ότι για στιγμές σαν αυτή συμφώνησε με την ομάδα του Λ.Α το καλοκαίρι του 2018.

" Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να είμαι μέρος αυτού του οργανισμού. Για να πάω τους Λέικερς εκεί που έχουν συνηθίσει να βρίσκονται, εκεί που ανήκουν: Να είναι διεκδικητές του τίτλου" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς για να προσθέσει:

" Είναι τιμή για εμένα να φοράω την φανέλα που έχει μοβ και χρυσό. Είναι τιμή για εμάς να προσπαθούμε να είμαστε μέλος της ιστορίας της ομάδας".

Κλείνοντας, ο Τζέιμς πρόσθεσε: " Η ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα πρωτάθλημα, αυτός είναι ο λόγος που είμαστε όλοι εδώ. Για αυτό υπογράψαμε όλοι όταν συμφωνήσαμε".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ