NBA

ΛεΜπρόν εναντίον Γιάννη σε μια μάχη με κοντράστ στόχων και συναισθημάτων

ΛεΜπρόν εναντίον Γιάννη σε μια μάχη με κοντράστ στόχων και συναισθημάτων
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι τα ξημερώματα του Σαββάτου, αυτή τη φορά όμως η κατάσταση θα είναι πολύ διαφορετική για τους ηγέτες των Λέικερς και των Μπακς.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/3 στις 05:30) οι Λέικερς υποδέχονται τους Μπακς στο Στέιπλς Σέντερ, σε μια μάχη που δεν θυμίζει σε τίποτα τις παλαιότερες ανάμεσα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ομάδα του "Βασιλιά" ζει τον απόλυτο εφιάλτη, είναι 10η στη Δυτική Περιφέρεια με ρεκόρ 30-31, βρίσκεται τέσσερις νίκες πίσω από τους όγδοους Κλίπερς και δεν δείχνει ικανή να χωρέσει στα φετινά playoffs γεγονός που θα ισοδυναμεί με παταγώδη αποτυχία.

Η παρέα του Γιάννη, από την άλλη, έχει το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (47-14), παίζει σπουδαίο μπάσκετ και δείχνει πως μπορεί να πάρει και την πρώτη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια, αλλά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας έως τους NBA Finals.

Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε στα 24 από τα 53 λεπτά του ματς με τους Σακραμέντο Κινγκς καθώς βρίσκεται σε καθεστώς "minutes restriction" , ουδείς γνωρίζει αν αυτό θα συμβεί και απόψε, η λογική όμως λέει πως ο Μάικ Μπουντενχόλζερ θα τον διαχειριστεί προσεκτικά ώστε να τον έχει διαθέσιμο και στο δεύτερο μέρος του back-to-back, απέναντι στους Τζαζ στο Σολτ Λέικ Σίτι που θα είναι το τέταρτο ματς από τα πέντε της περιοδείας τους.

* Με νίκη οι Μπακς θα γίνουν η πρώτη ομάδα που θα προκριθεί στα playoffs.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ