NBA

Λεμπρόν: Απάντησε στον αθλητή του UCF, Κόλντι Κόβινγκτον, που τον αποκάλεσε "δειλό"

Λεμπρόν: Απάντησε στον αθλητή του UCF, Κόλντι Κόβινγκτον, που τον αποκάλεσε "δειλό"
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο αθλητής του UFC, Κόλντι Κόβινγκτον, επιτέθηκε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς αποκαλώντας τον δειλό, με τον σούπερ σταρ των Λέικερς να του απαντάει, σε μία κόντρα με έντονο πολιτικό υπόβαθρο.

Ο μαχητής τουUFC, Κόλμπι Κόβινγκτον, επιτέθηκε φραστικά στον Λεμπρόν Τζέιμς, με τον 35χρονο φοργουορντ των Λέικερς να του απαντά στην συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά τοGame2 με τους Νάγκετς ( νίκη με 105-103) για τους Τελικούς Δύσης

Πιο συγκεκριμένα, ο Κόλμπι Κόβινγκτον ήταν αυτός που μετά τη νίκη του επί του Τάιρον Γούντλεϊ επιτέθηκε στον ΛεΜπρόν λέγοντας:

Θέλω να αφιερώσω αυτή την μάχη σε όλους που δουλεύουν στα σώματα ασφαλείας, σε όλο τον στρατό. Χωρίς εσάς αυτός ο κόσμος δεν θα ήταν ασφαλής. Μας παρέχετε ασφάλεια, σε αντίθεση με τους δειλούς αθλητές. Μπούχτισα με τους δειλούς αθλητές, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς”.

Ο ΛεΜπρόν δεν το άφησε αναπάντητο, και στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη των Λέικερς επί των Νάγκετς στο Game 2, δήλωσε συγκεκριμένα: ” Όλοι μπορούν να μιλάνε όταν είναι απέξω, αλλά όταν μπουν μέσα στο ρινγκ ή το παρκέ, πιθανόν 10 στις 10 φορές, τα κάνουν πάνω τους”.

Όπως γίνεται σαφές, η συγκεκριμένη κόντρα έχει έντονο πολιτικό υπόβαθρο, καθώς ο Κόβινγκτον είναι έντονος υποστηρικτής του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος του έστειλε μάλιστα συγχαρητήρια μετά τη νίκη του επί του Γούντλεϊ. Ο Κόβινγκτον μάλιστα έχει ταχθεί κατά του κινήματος Black Lives Matter και έχει σχολιάσει επικριτικά όσους γονατίζουν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ.

Ο ΛεΜπρόν αντίθετα είναι από τα σημαντικότερα πρόσωπα στο κίνημα του "Black Live Matter" για τα δικαιώματα των Αφροαμερικανών που παραβιάζονται καθημερινά, ενώ έχει επιτεθεί φραστικά πολλές φορές στον Τραμπ για τις πολιτικές του, πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ